- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
Gerçekten ben frikik falan mı verdi yada tv de yayınlanamayacak görüntülermi vardı acaba (malum lambada yaptılarAynen ya bazilari kisa kesiliyor misal Serenay nasil yatti oyle hc goremedik
evet ya o neden hep sahnedeydi kiDünkü birleşme partisi çok güzeldi en çok bernanın dansını beğendim, hilmicem de iyiydi ama berna daha iyi dansetti bence merve,begüm.berna çok güzeldi dün serenayda güzel ama sürekli kendini öne atma çabası vardı sanki bana yapmacık geliyor hareketleri çok
katılıyorum sıkıcıydı hele geçen senelere göre bayağı vasat bir birleşme partisiydiarkadaşlar dünkü program benim için çok sıkıcı olduğu için seyretmedim, zaplarıken bile dayanamadım yani, ben survivor seyretmek istiyorum varmısın yokmusun, şarkı türkü, dans mans değil acun
ricam etsem eleme adayları kim oldu bu akşam ne olacak yazabilirmisiniz misiniz?
Nadyayı tahmin ediyorum ama serenaya çok şaşırdım hareketlerini yapmacık buluyodum zaten dün iyice soğudum adadaki hanım hanımcık kız gitmiş resmen bambaşka bir serenay gelmiş :/evet ya o neden hep sahnedeydi kiçok iticiydi
sereney 1 nadya 2 bu konuda hep kendilerini öne atıyorlar
o serenay zaten gayet rahat biri :)Nadyayı tahmin ediyorum ama serenaya çok şaşırdım hareketlerini yapmacık buluyodum zaten dün iyice soğudum adadaki hanım hanımcık kız gitmiş resmen bambaşka bir serenay gelmiş :/
Ya aslında ne kadar rahat olduğu beni ilgilendirmez kendi hayatı sonuçta ama adada çizdiği profil bambaşka gayet hanım hanımcık falan dünkü izlediğim serenay tam tersiydi o dansı falan neydi öyle ağzım açık kaldı olduğundan farklı görünmeye çalışıyor adada halka iyi gözükmek için gayette güzel başarıyor bunu ama samimiyitine asla inanmıyorum.o serenay zaten gayet rahat biri :)
beyaz show a da sutyen gibi birşeyle katılmıştı hani pek özgüvenli oysaki pek şöhreti yok
Ya aslında ne kadar rahat olduğu beni ilgilendirmez kendi hayatı sonuçta ama adada çizdiği profil bambaşka gayet hanım hanımcık falan dünkü izlediğim serenay tam tersiydi o dansı falan neydi öyle ağzım açık kaldı olduğundan farklı görünmeye çalışıyor adada halka iyi gözükmek için gayette güzel başarıyor bunu ama samimiyitine asla inanmıyorum.
Ne olduğnu kendide bilemeyen bir kız bence karakteride oturmamış Anlamlandıramadım her şey olmaya çalışıyor : Seksy ,erkeksi ,cici kız..vs vs. ne olduğunu kendide bilmiyor oyüzden banada itici geliyor. Bide dönüp neoldu bana böyle anlayamadım demiyor mu...rahat derken zaten demek istediğim o yani karakterini bence sergilemek yerine cici kız maskesi takıyor
Aynen bende öyle düşünüyorum gerçek serenayı görmüş olduk dünrahat derken zaten demek istediğim o yani karakterini bence sergilemek yerine cici kız maskesi takıyor
Ne olduğnu kendide bilemeyen bir kız bence karakteride oturmamış Anlamlandıramadım her şey olmaya çalışıyor : Seksy ,erkeksi ,cici kız..vs vs. ne olduğunu kendide bilmiyor oyüzden banada itici geliyor. Bide dönüp neoldu bana böyle anlayamadım demiyor mu...
Bu arada orada merve ne dedi bende merak ettim.
evet ya o neden hep sahnedeydi kiçok iticiydi
sereney 1 nadya 2 bu konuda hep kendilerini öne atıyorlar
Berna da ezbere biliyordu ama o çıkmadı nedenseserenay baya bi hadise hayraniymis, farkindaysaniz bütün sarkilarini kelimesi kelimesine ezbere biliyordu.
hadisede bunu fark etti ondan sahneye aldi bence
Bu hafta eleme olmayacak birleşme haftası diye aday yazılmadı o yüzdenarkadaşlar dünkü program benim için çok sıkıcı olduğu için seyretmedim, zaplarıken bile dayanamadım yani, ben survivor seyretmek istiyorum varmısın yokmusun, şarkı türkü, dans mans değil acun
ricam etsem eleme adayları kim oldu bu akşam ne olacak yazabilirmisiniz misiniz?
Evet artık şimdi de yarışma zamanı yani yarışsın artık.Adam adalar birleşene kadar dinlendi karnını doyurdu tamamdır:s
Eleme adayları daha belli değil bu hafta ki dokunulmazlık oyununu şayet yine ünlüler kaybederse ünlülerden birisi gidecek. Eğer gönüllüler kaybederse de küçük bir oyun daha oynanacak ondan sonra kaybeden takımdan birileri yazılacak.arkadaşlar dünkü program benim için çok sıkıcı olduğu için seyretmedim, zaplarıken bile dayanamadım yani, ben survivor seyretmek istiyorum varmısın yokmusun, şarkı türkü, dans mans değil acun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?