Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ünlülerin kazanmasına çok sevindim bugün pascal çok iyiydi oyunda hep böyle olur umarım tabi gitmezse :/ ayrıca bozoka sinir oldum bana dua edin dedi sanki senin sayende kazandılar hakettilerde aldılar ama bernanın cevbı çok iyiydi turabi bile sevimli gelmeye başladı ama şu bozokun benim gözümde hiç iyi bir özelliği yok :/

Serenay ikinci ucuncu gidiyordu hep onceki haftalar bu sefer birinci olmus halk oylamasinda galiba. Destek patlamasi oldu oylamada.

o kadar sıkıldım ki survivordan burdan sizin yazdıklarınızı okuyunca özet gibi iyi oluyor..

Begüm ve Hilmicem'i sanmıyorum. Acun'un reyting uğruna yapmayacağı şey yok çünkü
böyle zemin hazırlayıp işine gelmiştir.
baktı 5 gün bayıyor insanları
koşun all star da aşk yarattım demiştir

Bugün serenayın birinci olacağını düşünüyorum o kadar ağladı anam anam diye bu hafta olsun artık, serenay birinci olur pascalı söyler pascal gider büyük ihtimal ama ben pascalı seviyorum gönlüm hakanın gitmesinden yana ama sanmam gideceğini

Geldik eleme gününe o kadar ağlamadan Serenay kesin birinci olur kesin ve Pascal der ve Pascal da gider. Eğer Anıl birinci olursa da kesin Hakan gider diyorum. Eğer Serenay o ağlamalardan anam muhabbetinden sonra birinci olamadıysa bir daha da birinci olamaz

Tam tersi kız turabi ve hilmi begumle iyi gecinmeye basladı begum onlarla konusuyor. Hasan begumu sorguluyor neden diye

Kadinlar performansla yada dogal sakin halleriyle birinci olamiyor, oyunlar yapanlar seyirciyi duygusal etkileyenler oy toplayabiliyor.
Iste Benim Stilim de bir Emel gorduk en zayif halkalardandi giyimde ama birinci oldu sms de, sadece asiri mimikler dans ve duygusal aglamalar la.
Serenay Merve veya Berna nin hangisi etkileyebilirse seyirciyi o one gecer.

Serenay birinci olursa pascal gidecek
Anil birinci olursa Hakan ya da Serenay
Benim tahminimde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…