Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
merveden anılı soylemesını bekledım o çakallıkla anıl der dedım ama bu haftalık alternatıfı vardı soylemedı aynı duruma dusmemek ıcın

Anıl oturduğu yerdek kazanacak diyenler var da Anıl keyfinden oturmadı ya sakatlandı ve sakatlanmadan önceki müthiş performansını ve karakterini beğenen kişiler oy verdi ha ben hiçkimseye oy kullanmadım ama ayağu hakkında herkes tarafından laf edildi ayağı olur açılmaz oynamaya başladı Merve de Doğukan zaten gitmez diye ismini söyledi. Pascal gidr ama finale Serenay gitse de Hakan asla gidemicek

anıl bır ay oturdu orda yaaa

erkek adam o şekilde orda oturmaz hala oyunlarda topallıyo böyle survivor olur mu ona acıyıp bırıncı yapan halk serenayı yaptıgında da alkışlanmalı

sakatsan cıkacaksın gözumde çok kötu bı durumda yerlerde yani ıyyy dıyorum

Kesinlikle katılıyorum. Ay hem oturuyo hemde bik bik konusmuyo mu ağzına terlikle vurasim geliyodu

Merve böyle sinsi yalancı olmasa kişiliği güzel olsa ben hep bir kadın kazansın isterim yarışmayı ve bunu yapacak tek kişide merve ama kızın kalbi çok fena
çokk hem de çok fena bireysel konuşmalarını izliyorum yaa ınanılmaz ıı yuzlu ve hıc hoslanmıyorum ondan

Serenayın birinci olmasına tabiki şaşırmadım o kadar duygu sömürüsünden sonra haketti kız oscarlık oyuncu , pascalı söyleyeceğide belliydi zaten mervenin doğukanı söylemeside doğal kendi grubundan birini söyleseydi o zaman gözümden düşerdi asıl umarım pascal ve doğu gitmez ama pascal gidecek galiba :/

Bir hafta anam/annem dedi ağladı zırladı oyları topladı Serenay ne diyelim kız işi biliyor.Pascal gidecektir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…