- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Anılin hala bini mı Didin sin ni Didin şeklinde utanmaz konuşmaları varken hepsine hersey mubah bence
Merve o hırsla kendini bile söyleyebilir yakındamerveden anılı soylemesını bekledım o çakallıkla anıl der dedım ama bu haftalık alternatıfı vardı soylemedı aynı duruma dusmemek ıcın
merve cok hızlı finale kalır ama asla kazanamazMerve o hırsla kendini bile söyleyebilir yakında
Kesinlikle katılıyorum. Ay hem oturuyo hemde bik bik konusmuyo mu ağzına terlikle vurasim geliyoduanıl bır ay oturdu orda yaaa
erkek adam o şekilde orda oturmaz hala oyunlarda topallıyo böyle survivor olur mu ona acıyıp bırıncı yapan halk serenayı yaptıgında da alkışlanmalı
sakatsan cıkacaksın gözumde çok kötu bı durumda yerlerde yani ıyyy dıyorum
Merve böyle sinsi yalancı olmasa kişiliği güzel olsa ben hep bir kadın kazansın isterim yarışmayı ve bunu yapacak tek kişide merve ama kızın kalbi çok fenamerve cok hızlı finale kalır ama asla kazanamaz
harbim yaaa valla nasıl erkek o ben tiksinirim öylelerınden gitmeyi en çok hakeden anılKesinlikle katılıyorum. Ay hem oturuyo hemde bik bik konusmuyo mu ağzına terlikle vurasim geliyodu
çokk hem de çok fena bireysel konuşmalarını izliyorum yaa ınanılmaz ıı yuzlu ve hıc hoslanmıyorum ondanMerve böyle sinsi yalancı olmasa kişiliği güzel olsa ben hep bir kadın kazansın isterim yarışmayı ve bunu yapacak tek kişide merve ama kızın kalbi çok fena
Hahahharbim yaaa valla nasıl erkek o ben tiksinirim öylelerınden gitmeyi en çok hakeden anıl
baaa mı didin baamı didin hı kenarr
Bencedeeesenın avatar bıle daha has adam gıııı
nouma ya güle güle bence sen ne düşünüyon harbiBencedeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?