Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de oyun sırasında olanları oyun heycanina verdiği için diskalifiye etmiyor diye duymuştum. Berna ile Pascal olayları adada olduğu için diskalifiye ettiklerini bir de diskalifiye etmeden önce diğer takim arkadaslariyla görüşüp onların da fikrini aldıktan sonra diskalifiye ettiklerini biliyorum ama yanılıyor olabilirim tabii
Pascal oyun alanında saldırdı diye hatırlıyorum ben :KK64:

canım merveden nefret etmem benim fan oldugumu göstermez ben kimsenin fanı olmam fan nedir allah aşkına kişiliğe hakaret gibi.
öncelikle sen fan olmanın ne oldugunu yanlış biliyorsun birinin fanı olmak sürekli onu desteklemek yarışma boyunca tuttugu kişiye oy istemek ya da tezahurat etmek.ben kimi desteklemişim ya da kimi tutmuşum biri için oy mu istemişim ya da özel hesabımdan birini mi desteklemişim istersen özel mesajdan sana sosyal medya hesaplarımı atıyım bi bak bakalım survivorla ilgili bişey paylaşmışmıyım :KK70: ben senin neden merve aydının fanı oldugunu anladım aynı onun gibi iftira atmaktan başka bişey yaptıgın yok

Sadece merveden nefret ediyorum demek için foruma üye olmuşsun. Bu da hiç sağlıklı değil haberin olsun.

Bu arada merveden istediğin kadar nefret edebilirsin bu beni zerre ilgilendirmiyor. Ama öyle bir duruma gelmissin ki merveyi destekleyenlerden de nefret ediyorsun.

Merve hakkında istediğin yorumu yapabilirsin burda sen ne diyorsun demem hiç. Burda herkes istediği yorumu yapıyor zaten. Ama bize sataşma yahu bizimle ne alıp veremedigin var.

Pascal oyun alanında saldırdı diye hatırlıyorum ben :KK64:

Pascal da oyun alanındaydı ama onunki bir defalık değildi. 2-3 sefer uzerine yurudu vurmaya calıstı. Aradan zaman geçti çamurlu oyundu pascal yıkandı geldi, sonra koşa koşa gitti tekrar vurdu. Butun ekip onu durdurmaya calıstı pascalı bıraksalar çok fena döverdi yani. Bir anlık sinir değildi.

Hah işte ben de böyle duymuştum. Ama çok saçma ya. Oyun alanında öldür adami sonra oyun heyecanıyla oldu abi yoksa yapmazdim biliyorsun de acun da affetsin :))

Bence bundan yüz buldu bozok. Baktı turabi yapıyor diskalifiye olmuyor ben de yaparım dedi. Acunun daha sert olması lazım ki yapamasınlar. Ha benim işime geldi Turabi diskalifiye olmadığı için ama olsun:KK48: Bu yanlış oldugu gerceğini değiştirmiyor.

Ben de oyun sırasında olanları oyun heycanina verdiği için diskalifiye etmiyor diye duymuştum. Berna ile Pascal olayları adada olduğu için diskalifiye ettiklerini bir de diskalifiye etmeden önce diğer takim arkadaslariyla görüşüp onların da fikrini aldıktan sonra diskalifiye ettiklerini biliyorum ama yanılıyor olabilirim tabii

pascal oyun esnasında saldırmıştı ve tekrarının olmayacağının garantisini vermemişti, acunun açıklaması bu yöndeydi diye hatırlıyorum.

Pascal da oyun alanındaydı ama onunki bir defalık değildi. 2-3 sefer uzerine yurudu vurmaya calıstı. Aradan zaman geçti çamurlu oyundu pascal yıkandı geldi, sonra koşa koşa gitti tekrar vurdu. Butun ekip onu durdurmaya calıstı pascalı bıraksalar çok fena döverdi yani. Bir anlık sinir değildi.

Karşıdaki insan nihat doğan olunca insan Pascal'a hak veriyor elinde olmadan :)) benim de çok kafayla dalasim geldiği için kendisine anlıyorum onu :)

Burası ne kadar çok karışıyor, eğlencelik yarışma yahu, polemiğe girmeye veya hakaret etmeye gerek var mı?
Kimi Merve'yi destekler kimi Hasan'ı, Turabi'yi.

Sadece merveden nefret ediyorum demek için foruma üye olmuşsun. Bu da hiç sağlıklı değil haberin olsun.

Bu arada merveden istediğin kadar nefret edebilirsin bu beni zerre ilgilendirmiyor. Ama öyle bir duruma gelmissin ki merveyi destekleyenlerden de nefret ediyorsun.

Merve hakkında istediğin yorumu yapabilirsin burda sen ne diyorsun demem hiç. Burda herkes istediği yorumu yapıyor zaten. Ama bize sataşma yahu bizimle ne alıp veremedigin var.
sana sataştıgımı nereden çıkardın ben sadece hakanın uyarı aldıgını ya da hasan fanlarının merveye oy attıgını nereden biliyosun içerde adamın mı var merak ettim dedim burada sataşma adına hiçbişey göremiyorum

Bozok saçmaladıkça saçmaladı. O her oyunda oynadığı kişiyle bile olsa, yüzüne bakarak dibinden bağırdı o zaman ünlülerden biri de tahrik etti deyip kafa atsaydı var mı böyle birşey. Görüntülerde bariz belli Hakan ile Bozok arasında dünya kadar yer var yüz yüze bile bakmıyorlar direkt Doğukan'a doğru bakıyor Bozok hiç şaşmadan ona doğru yürüyüp gayet bilerek kafa atıyor itiyor. Yok oyun alanına girdi, yok önüme çıktı çekileceğini düşündüm diyor saniyelik birşey sen adamın üzerine yürüyorsun srnin yolun orası değil zaten geliş şekli saldırmaya yönelik. Neyi savunuyor birde battı iyice. Turabi de onu destekliyor Begüm destekliyor tamam yanlıştı diyor hala Hakan'a suç atıyorlar. Hakan'ı sevmiyorum evet ama burada çok haklı. Acun kesinlikle göndermeliydi Pascal'ı nasıl gönderdi ona bakarsak Bozuk'un da ilk değil. Kaldı ki hala hatasını bilip oturacağına yaşınınn adamı gibi davranmayıp kum attı ve tekrar tekrar yaptı o neden göz ardı edildi resmen o da Hakan'ı galeyana getirip saldırmasını sağlayıp eşitlemeye çalıştı. Oyun sırasında oldu diye diğer yarışmadan çıkarılanların hakkı yendi. Bozok'un psikolojik sorunları var ve arkadaşları yanlış yaptı diyeceğine çanak tutuyor.

Bozok saçmaladıkça saçmaladı. O her oyunda oynadığı kişiyle bile olsa, yüzüne bakarak dibinden bağırdı o zaman ünlülerden biri de tahrik etti deyip kafa atsaydı var mı böyle birşey. Görüntülerde bariz belli Hakan ile Bozok arasında dünya kadar yer var yüz yüze bile bakmıyorlar direkt Doğukan'a doğru bakıyor Bozok hiç şaşmadan ona doğru yürüyüp gayet bilerek kafa atıyor itiyor. Yok oyun alanına girdi, yok önüme çıktı çekileceğini düşündüm diyor saniyelik birşey sen adamın üzerine yürüyorsun srnin yolun orası değil zaten geliş şekli saldırmaya yönelik. Neyi savunuyor birde battı iyice. Turabi de onu destekliyor Begüm destekliyor tamam yanlıştı diyor hala Hakan'a suç atıyorlar. Hakan'ı sevmiyorum evet ama burada çok haklı. Acun kesinlikle göndermeliydi Pascal'ı nasıl gönderdi ona bakarsak Bozuk'un da ilk değil. Kaldı ki hala hatasını bilip oturacağına yaşınınn adamı gibi davranmayıp kum attı ve tekrar tekrar yaptı o neden göz ardı edildi resmen o da Hakan'ı galeyana getirip saldırmasını sağlayıp eşitlemeye çalıştı. Oyun sırasında oldu diye diğer yarışmadan çıkarılanların hakkı yendi. Bozok'un psikolojik sorunları var ve arkadaşları yanlış yaptı diyeceğine çanak tutuyor.

Aynen. Hakani pek sevmem ama adamın bir suçu yoktu valla. Kışkırttı falan diyorlar ama on kere izledim görüntüyü asam bozoga hiç bakmadan Doğukan'a doğru gidiyordu. Hakana çamur atmaya çalıştılar ama inandırıcı degillerdi hiç.

Bir de oyun alanina giriyor diye sacmaladilar. Yarışmacıların hepsi oyun bittikten sonra kazanan arkadaşının yanina gidiyor zaten.

Yarışmanın kalitesi daha da düştü. Hic izleyesim gelmiyor valla. Ben artık burdan takip etmeye karar verdim yarışmayı :)

Survivor ' ın altı güne çıkarıldığı doğrumu twitter'da birisi öyle yazmış.

Back
X