Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Sahranin arkasından salladı salladı şimdi dürüstlük dersi veriyor. Bilse sahra onun hakkında neler dusunuyor şu anda bu kadar rahat konusamaz herhalde
Evet gelince yüzyüze nasıl bakacaklar bakalım

iki yüzlü

ben oldum havalarına girdi hemen

merve aylardır kızlarda birinci begüm kadar havalanmadı

Belki Anıl oynnamazsa ünlülere yarar ya

geçen hafta gönüllülerin en zayıfı bozok oynamadı hep gönüllüler kazanmıştı

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/05/31/donuste-ne-yapacaklar

Survivor, şov dünyası için aynı zamanda bir yıldız fabrikası işlevi de görüyor.
Yarışma sayesinde tanınıp da oyunculuk, sunuculuk yapan, şöhretin maddi ve manevi hazzını yaşayan çok sayıda örnek var.
Eminim Survivor All Star sonrasında da yarışmacıları ciddi teklifler bekliyor olacak. Peki Survivor'cılar dönüşte kariyerlerini nasıl geliştirecekler?
İşte olasılıklar:
MERVE AYDIN: Bir tek tatlı ödülüne bile ulaşamadığı için adeta intiharın eşiğine gelen Merve, dönüşte baklavacı açar. Ancak hepsini kendi yiyeceği için kısa zamanda iflas eder.
HAKAN: Adada görmediği işkence, baskı ve şiddet kalmadı. Mazlum-Der başkanlığı için adaylığını koyar.
TURABİ: Kesinlikle Kurtlar Vadisi'nde bir rol kapar. Olmadı, tespih dükkanı açar. O da tutmazsa, yazacağı 'Bıktıran Özdeyişler' kitabı milyon satar.
BOZOK: Dövmeci dükkanı açar. Bol bol adam döver.
ANIL: Kırık çıkıkçıda iş bulur.
BEGÜM: Yerli Avatar filmi çekilirse kesin başrolü kapar. (Ben hayatımda bu kadar uzun bacak boyu görmedim.)
SERENAY: Futbolda transfer dönemi kapanmadan dönse bari...
HİLMİCEM: Muhteşem Yüzyıl deneyimiyle yine bir dönem dizisi rolü kovalar. (Keşke Don Kişot çekilse. 'Yancı' Sanço Panço rolü tam ona göre...) HASAN: O yumuşacık, tek düze ses tonuyla geceleri ekranda masal anlatıp Adile Naşit'in yerini alabilir.
DOĞUKAN:Atış poligonu işletir. 'Hedef nasıl vurulmaz' konusunda master yapar!

Anılın gitmesi gerek,hiç puan alamıyo,bari bugün sakatım deyip oynamasa.O zaman alabilirler.

nerdesiniz ya, kendim çalıp kendim oynuyom yine, az sonra kendi kendime cevap vercem, saykoya bağlıcam adadakiler gibi

nerdesiniz ya, kendim çalıp kendim oynuyom yine, az sonra kendi kendime cevap vercem, saykoya bağlıcam adadakiler gibi
ben geldim ben gönülşüleri tutuyorum ama anılın gitmesi lazım kaç oyundur 0 çekiyor ama çok büyük konuşuyor merveyle başkası gitmesi lazım mış yahu hakan gitse durumları çok vahim olur bence hakanıda hiç sevmem aslında

anıla neden diğerleri laf söyleyemiyormuş

valla benim bi tarafım yok serenayı sevmiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…