- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Acun yokmuymus
bende gonulluleri tutuyorum :) ama hakan a da uzulurum sanki ama ins gonulluler kazanirHakan gitsin unluler daha da gucsuzlessin
aynen bende hakanı elemezler diye düşünüyorum maalesef aramızda kalmasın diye bi program var hakanı nasıl tutuyolar rol yapttığı belli olduğu halde hala çok samimi çok düzgün bilmem ne diyorlar
Miami den katiliyor da olabilir. Seyma Subasinin yanindanevet istanbuldan katılıyomuş, onun yalancısıyım
Miami den katiliyor da olabilir. Seyma Subasinin yanindan
Miami nasil yazılıyor bilemedim ya la. Fakirligin gozu kor olsun
Hakan gitmez kolay kolay aksi bayan yükselmişti. anıl gidici . Çok bile durdu zaten
Hakan nasıl sahte oldugunu her bölüm bi kez daha ispatliyo inanamıyorum artık çıktıkları zaman ailelerinin yüzüne nasıl bakiyo bunlar. Roportajda dogukana demedigini birakmadi serenayi soylemesi Lazim yok Beni rakip goruyo falan site , konseye gelmis Ben istedim seviyorum Boyle risk almayi diyo. Izleyici gozuyle Adami izledigin 15 dkda birbirinden tamamen zit demecler..
Yok yok bunlara kesin Yemek vermiyolar baska aciklama bulamiyorum artik
konseyde nasıl sevgi pıtırcığı oldu ama turabiye bile metiye düzcekti nerdeyse
anil da kendine guvenio sanki..hakan giderse dogukani asla afetmez valla..Anılın gitmesi iyi olur takım için ama bugün hakan gitse daha çok sevinirim kendine çok güveniyorya hiç elenmeyeceğini sanıyorya beyefendi iyi ders olurdu ona
tabiki güveniyodur ama hakan kadar bunu dile getireni görmedim sürekli beni gönderemezler bu adadan deyip duruyor neye güveniyosa bu kadar ama giderse tabiki doğukan kendi ismini söylediği için araları bozuluranil da kendine guvenio sanki..hakan giderse dogukani asla afetmez valla..
ya gecen bolumde bozok.hilmiceme ayaklarin kokmasiyla ilgili bisey dedi mi..bi arkadasim soyledi de ben izlemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?