Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aynen bende hakanı elemezler diye düşünüyorum maalesef aramızda kalmasın diye bi program var hakanı nasıl tutuyolar rol yapttığı belli olduğu halde hala çok samimi çok düzgün bilmem ne diyorlar

aynen bende hakanı elemezler diye düşünüyorum maalesef aramızda kalmasın diye bi program var hakanı nasıl tutuyolar rol yapttığı belli olduğu halde hala çok samimi çok düzgün bilmem ne diyorlar

resmen kameraya poz veriyolar ya serenayda öyle en çok ta oflaz öyleydi, bu set hep böyle yani

Hakan gitmez kolay kolay smsi baya yükselmişti. anıl gidici . Çok bile durdu zaten

Hakan nasıl sahte oldugunu her bölüm bi kez daha ispatliyo inanamıyorum artık çıktıkları zaman ailelerinin yüzüne nasıl bakiyo bunlar. Roportajda dogukana demedigini birakmadi serenayi soylemesi Lazim yok Beni rakip goruyo falan site , konseye gelmis Ben istedim seviyorum Boyle risk almayi diyo. Izleyici gozuyle Adami izledigin 15 dkda birbirinden tamamen zit demecler..

Yok yok bunlara kesin Yemek vermiyolar baska aciklama bulamiyorum artik

konseyde nasıl sevgi pıtırcığı oldu ama turabiye bile metiye düzcekti nerdeyse

Anılın gitmesi iyi olur takım için ama bugün hakan gitse daha çok sevinirim kendine çok güveniyorya hiç elenmeyeceğini sanıyorya beyefendi iyi ders olurdu ona

of uykum geldi yaa ama sonucuda merak ediorm.. ah. acun paraya para demiosun ne gerek var bu kadar reklama soyle kim.elendi ..bosuna da elektrik parasi :) :)

ya gecen bolumde bozok.hilmiceme ayaklarin kokmasiyla ilgili bisey dedi mi..bi arkadasim soyledi de ben izlemedim..

anil da kendine guvenio sanki..hakan giderse dogukani asla afetmez valla..
tabiki güveniyodur ama hakan kadar bunu dile getireni görmedim sürekli beni gönderemezler bu adadan deyip duruyor neye güveniyosa bu kadar ama giderse tabiki doğukan kendi ismini söylediği için araları bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…