Atma yavv 2dk da bu kanıyamı vardınbenimde göbekten kilo alan bir yapım var. şu an 50yim ama 48 iken göbeğim dümdüz
sende o zaman 46 olmalısın
anlamadım ne zaman havaalanı?
tamam işte konsey geceside begüm e dedi elendiği an vedalaşırken.Elendikten sonra turkiyeye geldiginde havaalaninda dedi
evet anca bu kanıya varabildim ben doktor değilimAtma yavv 2dk da bu kanıyamı vardın
o 2 kiloyu veririm göbüşüm dümdüz olmassa hesabını sorarım
begume kızmıstır belkı onu cok korudu kolladı ama sonradan gıttı turabıyle kardes oldu bence oylar begume demesı bıle hataydıtamam işte konsey geceside begüm e dedi elendiği an vedalaşırken.
çok tutarsız.
aynen ben de ıkısını de ıstemıyordum fınalde ama ıkısı fınalıst oldu bu durumda turabı alacagına merve alsınturabi kazanırsa haksızlık olur bence hiç haketmiyormerve yi de çok sevmem ama turabi kazanacağına tabiki merve kazansın
Doktor olmaman insanlık namına çok iyi olmuşevet anca bu kanıya varabildim ben doktor değilim
evet begüm e demesi hata olabilir ama hasan kendisi diyor zaten ben geç konuşuyorum sebebi 10 kere düşünüyorum öyle bir cümle kuruyorum diyor.begume kızmıstır belkı onu cok korudu kolladı ama sonradan gıttı turabıyle kardes oldu bence oylar begume demesı bıle hataydı
bence kendini destekleyenleri yönlendirmeye çalıştı..evet begüm e demesi hata olabilir ama hasan kendisi diyor zaten ben geç konuşuyorum sebebi 10 kere düşünüyorum öyle bir cümle kuruyorum diyor.
hadi onu geçtim de konseyde bilmiyor muydu turabi yle begüm ün iyi geçindiklerini
bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası :)
evet yönlendirdi zaten ama anlamadığım konsey gecesi begüm e smsler dedibence kendini destekleyenleri yönlendirmeye çalıştı..
çok tuhaf ama yıne de ben merveyı elerım dıye dusunuyodu kendısı de cok sasırdı şok olduevet begüm e demesi hata olabilir ama hasan kendisi diyor zaten ben geç konuşuyorum sebebi 10 kere düşünüyorum öyle bir cümle kuruyorum diyor.
hadi onu geçtim de konseyde bilmiyor muydu turabi yle begüm ün iyi geçindiklerini
bilmiyorum bana tuhaf geldi açıkçası :)
off sorma sorma haklısınHiç kafanızı bile yormayın bakın görün Merve alacak şampiyonluğu
off sorma sorma haklısın
yahu bende biliyom itiraf edemiyorumHaklıyım tabisibak belli olsun da gör
yahu bende biliyom itiraf edemiyorum
yalnız varya turabi 1. olursa merve nin surat ı merak ediyorum
ama %1 ihtimal düşüncesi bile hoş
sen kimi tutuyordun hep unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?