Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Eda'daki dönüş de kimsede yok yani.Daha dün nagihan böyle,yılmaz şöyle bugün can ciğerler.Valla korkucan böyle insanlardan

Eski sayko mankenin ne kariyeri varmış merak ettim,kibirliler takımı ya sinir oluyorum 3üne

Len bu tuğba falan kılçığı verdi ya yattara'ya iyice düştü gözden.Yazık yavvv takıma katkıları yok hapur hupur götürüyorlar,takıma katkısı olan adama kılçık veriyorlar

Ödül oyununu gönüllüler mi kazanıyor acaba. Teknede gidiş anında balina mi herneyse o çıkıyor önlerine.

bence nihalin dediği doğru, semih bence gerçek hayatında yanlız ve mutsuz, istediği kadar fanı sevgilisi ailesi falan olsun, o enerjiyi gayet net görüyorum ben, o yüzden bu kadar ukalaca bir saldırganlığı var bence, birinciyim birinciyim, muhtemelen hayatta elde ettiği tek birincilikleri tv 8 de gördükleri

ee yani zaten yakın bir arkadaşı vs. olduğuna ihtimal vermiyorum ben ,bakışları bile çok itici

Ödül neyki acaba. Et mi? iskender olsa ne güzel olur.

Hamburgermiş hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…