• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Adaylar yarışmacılardan daha iyiymis

Benım adayım bellı hanımlar :)) Beyaztshırlü kız :D Oda kedici kesın kedı dövmesı vaaaarrrrrr :) Sedaa Sedaa Sedaa ..

Cannı şimdi biz baya baya zıt karakterlerız heee :))

Aynen biraz öyle gibiyiz:p ama ben yarışmalarda değişik karakterleri seviyorum ya semih böyle sakin sakin laf sokuyodu bayılıyodum tabi son zamanlarda biraz şaşırttı beni ama olsun :KK48:

Aklıma taner geldi mehmet konusunca

Aynen biraz öyle gibiyiz:p ama ben yarışmalarda değişik karakterleri seviyorum ya semih böyle sakin sakin laf sokuyodu bayılıyodum tabi son zamanlarda biraz şaşırttı beni ama olsun :KK48:
Yok yaaa ben öyle karakterlerı hiç sevmem adam olcan karı gıbı alttan alttan konusmucan :))

Yağmur / Tuana Türkaya benzemıyo mu? Azcık andırıyo sankımm

Vıyyy bitti :) Neyse kızlar ben kaçar hepinize iyi geceler yarın iş var :))

Yarışmada hiç adam gibi hırs yapan yoktu. Çok sıkıldım. Bir tek semihle atakan kızlarda da nagihan hareketlendirdi beni. Nerde benim mervemin hırsı nerde benim Hilmimim hızı olmamış bu:KK12:
Favorim henüz yok ama ünlülere daha yakınım.

İlk bölüm izlenimlerim , yattaranın dili yokmuş:rolleyes: .
Semih efor sarfedebiliyormuş :confused: .

Nihal tam sopalık .:KK62:

Yunus çok bilmiş :KK69:

Hayat morgülle güzel :KK71:

Kick boksçılar kapışır , milli atlet nagihan parkurda rakibe havlu attırır .

Serkan ve semih ilerleyen bölümlerde didişir.:KK11:

Şimdilik anketi pas geçtim . Forever morgül:confused:

Yarışmada hiç adam gibi hırs yapan yoktu. Çok sıkıldım. Bir tek semihle atakan kızlarda da nagihan hareketlendirdi beni. Nerde benim mervemin hırsı nerde benim Hilmimim hızı olmamış bu:KK12:
Favorim henüz yok ama ünlülere daha yakınım.

Turbo yok be ex im :-)

Bu seferde kaçırmamışsın ilk bölümden.

Bir kaç bölüm sonra detaylı kritik yaparız senle

Back
X