Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
ohoo burası çok hareketliymiş, ben de geldim açılın =)

Ben bu yarışmada Yunus Günçe nin çok enteresan ve bir o kadar da sağlam bir karakter olduğunu düşünüyorum. Pek çok insan gerçek "Survivor" ın sadece parkurda sayı almak veya başkalarına sözünü geçirmek olduğunu sanıyor. Ancak Yunus kendine has tarzı nükteleri ve zekice konuşmalarıyla Survivor da kendi benliğinin mücadelesini veren ve Survivor u kendisi için yaşayan biri olduğunu gösteriyor. Geçen akşam konseyde söylediği "Survivor a tatile gelmekle 1.olmak arasında pek çok renk ve rol olduğunu düşünüyorum " demesi de bunu gösteriyor aslnda. Onu izlemek çok keyifli bence.

O değil de semihten hiç bu performansı beklemiyodum ben ya en iyi 3 kişi arasında geçen bi koşuyo tazı gibi
Semih söyle demişti galiba nisan ayında performansi mi göreceksiniz gibi 3.olmuş Atakan 2.nagihan 1.☺serkay hatırlıyor musun Bir konseyde semih en çok oyun kaybeden gibi birsey demişti Acun da emin misin demişti ☺

Off umarım Yunus veya Tuğba birinci olur. Nagihan'ı o zaman görmeyi gerçekten çok ama çok isterim.

Arkadaşlar ben bu Tuğba Özay'a, taa Aynalı Tahir'den beri hayranım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…