Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Hoşgeldin. Senin bir İBS kızı olduğun düşünülüyordu İBS Allstar başlığında.
Survivor başlığına da şeref verdiniz efenim.

Ben IBS de yarismaci degildim, ben en taninan IBS analiz sayfasiyiz. Cogu yarismaci taniyor sayfamizi, 8 Ibs kizi da takip ediyor. 3-4 tanesi de hoslanmiyor bizden. Instagram: @Vasren

Ben IBS de yarismaci degildim, ben en taninan IBS analiz sayfasiyiz. Cogu yarismaci taniyor sayfamizi, 8 Ibs kizi da takip ediyor. 3-4 tanesi de hoslanmiyor bizden. Instagram: @Vasren
Nihal'in kendini salmışlığına ne diyorsunuz sayfanızda? O şort nedir öyle göbeğine kadar çekmiş hemen zayıfladı mı bu kız da bol geliyo.
İnsan üstüne başına bikaç atlet filan alır içine sütyen yerine çaput bağlamış gibi bi askı da görünüyo.
ama kendine güveni gene tavan :) Nurella'ya bağladım ben de

Nagihan'ın "kıskanıyosuun kıskanıyosuun" diye bağırmaları kulağımdan gitmiyor.
Yaa beni %1500 kıskanan bir kadına karşı bile böyle yüzüne yüzüne söyleyemedim ya ben ona yanıyorum.

O çaputun sırrı çözülemedimi hala

Hiç çıkarmadı kı görelım bıkınısının desenını Eşime her gun söyluyorum dert yanıyorum sende taktın ona dıyo
ya allah aşkına gerçekten o nedir öyle yaa her yarışmada gözüm takılıyor ve yine yine yineee merak ediyorum bir de tek omzunda var diğerinde yok bluzun bir parçası sanıyodum başlarda ama yok o da değil çözemedim vallaaa

bir de nihal niye öyle şirinler çizgi filminde şirine vardı hatırlarsanız aynı onun gibi konuşuyor yaşı kişiliği hiçbirşeyi oturmamış maalesef havada duruyor hepsi
bir kere oyuna çıktı oyun sonunda hem kaybetti hem de nerdeyse komaya giriyordu

ilk günde söyledim yine söylüyorum favorim ünlüler takımında olsa da kesinlikle a-ta-kan !!

nihal hiç bir yarışmayı kazanamadı
bu yıl ki gönüllüler çok fena hiç bir şey yapamıyolar
kazanan ya atakan olur yada yattara o olur
serkay ve efecan çok atarlılar ama ellerinden bir şey gelmiyor

Yok bence o bikinisinin modelı

nihalin omzundaki çabutun ne olduğunu bilen varsa Allah aşkına söylesin valla hep ne olduğunu anlamaya çalıştım survivor başladığından berizaten sinir oluyorum kendisine bide çaputu çıktı

nihalin omzundaki çabutun ne olduğunu bilen varsa Allah aşkına söylesin valla hep ne olduğunu anlamaya çalıştım survivor başladığından berizaten sinir oluyorum kendisine bide çaputu çıktı
Sakatlamis olabilir mi ilk gün ki Yarışmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…