Hoşgeldin. Senin bir İBS kızı olduğun düşünülüyordu İBS Allstar başlığında.
Survivor başlığına da şeref verdiniz efenim.
çogu öyle sabret canim sen hamişsin yorma kendini ben hallederim senin yerine
Nihal'in kendini salmışlığına ne diyorsunuz sayfanızda? O şort nedir öyle göbeğine kadar çekmiş hemen zayıfladı mı bu kız da bol geliyo.Ben IBS de yarismaci degildim, ben en taninan IBS analiz sayfasiyiz. Cogu yarismaci taniyor sayfamizi, 8 Ibs kizi da takip ediyor. 3-4 tanesi de hoslanmiyor bizden. Instagram: @Vasren
Nihal'in kendini salmışlığına ne diyorsunuz sayfanızda? O şort nedir öyle göbeğine kadar çekmiş hemen zayıfladı mı bu kız da bol geliyo.
İnsan üstüne başına bikaç atlet filan alır içine sütyen yerine çaput bağlamış gibi bi askı da görünüyo.
ama kendine güveni gene tavan :) Nurella'ya bağladım ben de
Hiç çıkarmadı kı görelım bıkınısının desenınıO çaputun sırrı çözülemedimi hala
ya allah aşkına gerçekten o nedir öyle yaa her yarışmada gözüm takılıyor ve yine yine yineee merak ediyorum bir de tek omzunda var diğerinde yok bluzun bir parçası sanıyodum başlarda ama yok o da değil çözemedim vallaaaHiç çıkarmadı kı görelım bıkınısının desenınıEşime her gun söyluyorum dert yanıyorum sende taktın ona dıyo
Yok bence o bikinisinin modelıya allah aşkına gerçekten o nedir öyle yaa her yarışmada gözüm takılıyor ve yine yine yineee merak ediyorum bir de tek omzunda var diğerinde yok bluzun bir parçası sanıyodum başlarda ama yok o da değil çözemedim vallaaa
Dün eşimle internetten dövüş musabakalarını ızledik of anam ofilk günde söyledim yine söylüyorum favorim ünlüler takımında olsa da kesinlikle a-ta-kan !!
biraz artistik bir çocuk ama o kadar da olsun hakkını veriyor maşallahDün eşimle internetten dövüş musabakalarını ızledik of anam of
Sakatlamis olabilir mi ilk gün ki Yarışmadan.nihalin omzundaki çabutun ne olduğunu bilen varsa Allah aşkına söylesin valla hep ne olduğunu anlamaya çalıştım survivor başladığından berizaten sinir oluyorum kendisine bide çaputu çıktı
bilmem belkide yanlış bi hareket yaptıysa amaa yinede sanmıyorum belki kendi kendine tarz yaptıysa ondan takıyor olabilir hahaSakatlamis olabilir mi ilk gün ki Yarışmadan.
Ayy hemde ne iticiler serkay,efecan,İbrahim hepsi birbirinden iticiya efecan ne kadar itici gelmeye başladı bana sinir oldum bende atakan diyorum yeni favorimbirde çekirge yattara
aynen diğerlerinin ismini hatırlayamadım direk efecan yazmıştımAyy hemde ne iticiler serkay,efecan,İbrahim hepsi birbirinden itici
Hahaha aynenaynen diğerlerinin ismini hatırlayamadım direk efecan yazmıştımaslında serkay bence daha iyi ama onlarla takılmaktan bence iyice iticiliğe gidiyorlar ne demişler körle yatan şaşı kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?