• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Genelde bende gönüllüleri tutarim ama bu sene pek isinamadim takıma Semih Nihal sagolsun

ya morgül varken morgüllü olasım var ayrılmayalım gitme :D şaka bir yana bende jkarar veremedim ama morgüller aç kalmasın dayanamam :D
morgul baska canim takimin gulu adi ustunde :D ama digerlerine isinamadim pek nedense gonulluler daha iyi geldi nihal haric tabi :D

ya yemek yerken işte benim stilimi izliyorum bugün bi kız var mıymıy dedim nihale mi özenmiş falan meğer niahin kardeşiymiiş:D ama katlanamadım nihalden bin beter uyuz gördünüz mü bilmiyorum birde ütopya meral var bu sezon resmen ütopyalılar her yerde serkan semih burda meral orda acun bunları toplamış dağıtmış her yere:D

morgul baska canim takimin gulu adi ustunde :KK70: ama digerlerine isinamadim pek nedense gonulluler daha iyi geldi nihal haric tabi :KK70:
nihal ve semih olmasa bencede :( ünlülerde atakan iyi ya yunustan beklediğim performansı göremedim yattara da çekirge gibi fena değil bakalım ;)

Back
X