Survivor 2016′da kimler yarışacak?

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Acun Ilıcalı’nın 2016 yılı Şubat ayında başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 için yarışmacı başvuruları başladı.
survivor_2016_yarismacilar.webp

11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor şimdiden için bazı ünlülerin isimleri geçmeye başladı.

Acun Ilıcalı’nın ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e de Survivor için teklif yaptığı iddia ediliyor.

SURVİVOR 2016′DA HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?

İşte Survivor 2016′da yarışacağı konuşulan isimler…

-Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan
-Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder
-Ütopya’da yarışmacı olan İnci Satır
-Seda sayan ile Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin
-Anadolu Efes’in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz

Alex'de varmış sanırımm :D

Allah günah yazmasın da şu seda sayanın oğlunu her gördüğümde bir irite oluyorum

nasıl değişik bir tip yaa havuç kafa dişlek(aynı anasının kopyası)

sırf zengin diye adı sık sık kızlarla anılıyor sıradan birinin oğlu olsaydı kimse dönüpte suratına bakmazdı

inşallah ünlülerde yer almaz çünkü ünlü birinin oğlu olmaktan başka bir sıfatı yok

bu tarz benim ayşegülü de duygunun yerini tutsun diye yarışmaya aldılar herhalde maksat kavga gürültü eksik olmasın

ne kadar kavga o kadar reyting

nerde kavgacı çirkef varsa doldurur acun araya iki kendi halinde adam sıkıştırır yine onların sonu belli zaten şu yukradaki adayların hiçbri bende izleme isteği uyandırmadı adamakıllı biri yok ülkemizde efendilik sakinlik para etmiyorsa demek:KK12:

dilara gönder mi? hiç yakıştırmadım.

ayrıca acuna elini kaptırmayagör ya yetenesizsinizdekileri diziye, stil yarışmasından survivora, ütopyadan stil yarışmasına, sonra herkes acuna :KK48:

Yabanci kontenjanindan IBS nin Maria sida olacakmis Survivorda.
Melisa Sahin de birden agir spora basladi tekrar acaba teklif mi aldi Survivordan. Hemen hemen hergun 6 km kosuyor. IBS den kim katilirsa sasirmam artik.

Beğenmedim hiçbiri gelmez inşallah yalan haberdir hele o ayşegül ve inci ye dayanamam , hiç izlemem herhalde.

Nihal Ozden Sima cok daha beter Aysegul daha normal onlara gore. Spor gecmisi tecrubesi olmayan olmaz orada tahminim.

Kimler spor yapmis ve yapabiliyor, fizik olarak guclu benim hatirladigim: EzgiBaylar, Melek, NazliHamarat, MelisaSahin, SerpilGulsah. Digerlerini gormedim duymadim sporla ilgili bir baglarini.

ayşegül varsa reyting yapar kesin,hala dişlerini unutamıyorum :KK45:özlem de olsaymış keşke:KK53:

Back
X