- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Her sene bende asla izlemiycem diyorum,bi bakiyorum aa tv8 açıkAy ben hep belgesel izlerdimNe kadar elestirsem de sunlari izlerken buluyorum kendimi. En iyisi silmek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sene bende asla izlemiycem diyorum,bi bakiyorum aa tv8 açıkAy ben hep belgesel izlerdimNe kadar elestirsem de sunlari izlerken buluyorum kendimi. En iyisi silmek
![]()
Çocuum bedensel ve ruhsal olarak kötü etkilenmesinniyekine survivor izleyip izleyip az kafa bulmuyordun kız![]()
anne fedakarlığı diyorsunÇocuum bedensel ve ruhsal olarak kötü etkilenmesin![]()
Tebi canimanne fedakarlığı diyorsun![]()
2 senedir turabi zehirlenmesi yaşıyoruz zaten aman eksik kalsınTurabi yi hiç sevmiyorum ama Keşke turabi bu sene katılsaymış tv deki repliği turabiye söylerdi oylar turabiye verir size kurabiye![]()
Niye yaa2 senedir turabi zehirlenmesi yaşıyoruz zaten aman eksik kalsın![]()
Bırakamadın gitti şu turabi aşkınıHep ezilen yılmaz hep...
Turbişkom yokken tadı cıkmaz diyordum ama idare etcez artık.
Turabi sunucu falan olsa bari ya alp in yerine. Uf. Ciddili üzülüyorum.
Bırakamadın gitti şu turabi aşkını
yeter ya yeter![]()
Allah seni emiAy instagramdan bile takipteyim adamı
Bu hafta şu ilker ayrık'ın yeni programına cıkacak herhalde instagramında paylaşmış onu bekliyorum![]()
Allah seni emieşin ne diyor bu turabi sevgine bıkmadı mı
eşimin uyuz olduğu aktörlere ünlülere hayranlık duyarsam fena gıcık kapıyor da ondan sordumYok kız evde turabi turabi diye dolaşmadığım için çok lafı gecmiyor. Çok sevdiğimi biliyor sadece ona da bir lafı yok![]()