Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da bir şey mi işte benim stilimdeki ayşegül de katılacakmışo kız bunu yer bitirir
![]()
bilmiyorum da acun işini biliyor gerçektenay ciddi misineee diğer yarışma nolcak
bilmiyorum da acun işini biliyor gerçekten![]()
ay ciddi misineee diğer yarışma nolcak
Sen gör şimdi ayşegül car car konuşacak,susturucu lazım ona
Hayırlı olsun hayatım edi olmuşsun,yeşilde çok yakışmış arkadaşıma![]()
merakla bekliyorumaayy dayanamıyorum ben o kıza ya, hayatımda gördüğüm en kıskanç insan, birincinin saçını başını yolar valla![]()
çok teşekkür ederim canım![]()
Ütopyadaki İnci'nin de katılacağı söyleniyordu . İnci'yle Ayşegül birbirini yemekten başkalarına sıra gelmez gibiaayy dayanamıyorum ben o kıza ya, hayatımda gördüğüm en kıskanç insan, birincinin saçını başını yolar valla![]()
Ahahaha o kiz insani cenesiyle öldürürO da bir şey mi işte benim stilimdeki ayşegül de katılacakmışo kız bunu yer bitirir
![]()
Mahalle karıları gibi vıdı vıdıyla insanı bitiriyorAhahaha o kiz insani cenesiyle öldürür![]()
Mazallah bi de aglar oralarda Yılmaz Morgülün ağlamasını arariz vallaMahalle karıları gibi vıdı vıdıyla insanı bitiriyor![]()
boy konusuna girmezler inşallah kızın içinden canavar çıkıyorMazallah bi de aglar oralarda Yılmaz Morgülün ağlamasını arariz valla
Ay ben hep belgesel izlerdimAy şu tv8i silsem mi uydudan![]()
niyekine survivor izleyip izleyip az kafa bulmuyordun kızAy şu tv8i silsem mi uydudan![]()