- 1 Şubat 2015
- 289
- 221
- 39
- Konu Sahibi beste sedef
Kızlar survivor all stari izlediniz mi bugün kim gider sizce hangi takımı tutuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir derdiniz bu mu?Kızlar survivor all stari izlediniz mi bugün kim gider sizce hangi takımı tutuyorsunuz
Buyurun survivor 2015 topiği.Kızlar survivor all stari izlediniz mi bugün kim gider sizce hangi takımı tutuyorsunuz
düzelttik:)Yanlis acmis olabilir. Insanlar hata yapabilir. Sakin olalim :) yanlis duzeltilir
bdvye açılan en ilgisiz konu olmada ön safhalarda yerini aldı bu konu:)
buda iyiymiş:)yine bu iyi ben dalgınlık +18 başlıklı konu açtım ya
Fulya elenir kesin ahan da buraya yazıyorum
Ünlüler de sarı saçlı çocukça hareketler yapan bi kadın varya hani o Turabi bence çok başarılı merve aydın da öyle.fulya kimdi?
ayrıca duygu gitti ya artık kim elenirse elensin
duygu sonrası bir de turabinin elendiğini görsem yeterli benim için ha birde merve şu merve oflaz olmayan
Fulya elenir kesin ahan da buraya yazıyorum
Ünlüler de sarı saçlı çocukça hareketler yapan bi kadın varya hani o Turabi bence çok başarılı merve aydın da öyle.
Merve oflazı hiç sevmiyorum ayrı bi havalarda
Evet abartıyolar bazen ama beni rahatsız etmiyo yine de seviyorum. Anılda çok iyi çok mütevazi 1. olursa sevinirim onun içinbaşarılarına lafım yok çok başarılılar yarışmayı da onlar götürüyor nerdeyse ama bu başarılarından dolayı o ukalalıkları yokmu işte ona sinir oluyor
çok iticiler her ikside