- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
konu kapatilmisti yanlis degilsem...
yaaww siz beni hiç okumuyorsunuz hee
en başta merve strateji yapıyor demedimi
kız çok akıllı ama aklı hep fesatlığa çalışıyor ..
ama o oyunları erkekler farkedemedi bundan sonra gözleri açıldı artık oyun sırası onlarda
digerleride ac digerledindede ozlem var ama nihat bir garip durusumu oyle bilemedim..açlıktan olsa gerek,sakin birine benziyor,konuşmaları tavırları falan..e haliyle ailesine özlemde var
evet o konu allah yardım etsin ne diyelim...
digerleride ac digerledindede ozlem var ama nihat bir garip durusumu oyle bilemedim..
AMINNNson yorumlar canimi skti o konuda cok sukur kapandi konu...
katiliyorum INSALLAH gider...Merve oyununu çok güzel oynadı.. Mustafa Topal oğluna oy vericem dedi nihatla doğuş a ama mustafa topaloğluna elenebileceğini bildiği için doğuşu soktu.
Ve planlarıda tuttu. Yakın zamanda gönderemezlerse o kızı çoğu kişiyi silkeler. Umarım bir an önce gider saygı yoksunu
gözlerim çok yoruldu artık ben çıkıyorum,iyi sohbetler iyi geceler herkese
katiliyorum INSALLAH gider...
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
ben de izledim ..bence gayet mantıklı konuşmuş ..demekki nihat da adada emri vaki konuşuyor davranıyor ,böyle davranması hoş değil ben olsam ben de kızardım ,nihat zaten merveyi tutmakla yanlışı baştan yaptı ,nihat güçlü efendi ama alp daha aklıbaşında ,mantıklı ve doğru tespitleri olan bir adam ..Survivor Günlüğü - 24.04.2012 | Acunn.com
bu alp e gıcık olmaya basladım bu vıdeo dan sonra :) nihat olmasa oyunların coğunu nasıl alıcaklardı acaba. nankörlük kötü aanacımm
tabikiside haklı ama işte ben nihatcı oldugumdan biri bişey dedimi gıcık oluyorum tatlımben de izledim ..bence gayet mantıklı konuşmuş ..demekki nihat da adada emri vaki konuşuyor davranıyor ,böyle davranması hoş değil ben olsam ben de kızardım ,nihat zaten merveyi tutmakla yanlışı baştan yaptı ,nihat güçlü efendi ama alp daha aklıbaşında ,mantıklı ve doğru tespitleri olan bir adam ..
ben ikisinden herhangi birini tutmuyorum şuanda ama gerçekçi yaklaşmak lazım olaya ,zaten olay bireysele döndümü asıl kişilikler ortaya çıkacak ,şuan biz de pek bişey anlayamıyoruz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?