Survivor bitti sohbete devam

hiç düşünememiştim oysakim,topaloğluna bağırmaya başladığında jetonlar düşmeye başlamıştı yavaş yavaş...sessiz sakin kendi halinde biri gibiydierkeklerde ona göre gardını alsın artık

Ya bölümleri nerde izleyebiliriz?? Canim cok sikiliyo bari survivora bakim

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/10-bolum-odul-oyunu-bolum3/2412[/video] bu verdigim videodaki yarismada sansinin dusmesine gulmekten oldummm

evrenim verdigim linke tikla ordan istedigin videoyu izleyebilirsin...

Merve oyununu çok güzel oynadı.. Mustafa Topal oğluna oy vericem dedi nihatla doğuş a ama mustafa topaloğluna elenebileceğini bildiği için doğuşu soktu.
Ve planlarıda tuttu. Yakın zamanda gönderemezlerse o kızı çoğu kişiyi silkeler. Umarım bir an önce gider saygı yoksunu

katiliyorum INSALLAH gider...
gözlerim çok yoruldu artık ben çıkıyorum,iyi sohbetler iyi geceler herkese

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

Ya keşke bu akşamda olsaydı
Macera istiyorum aksiyon istiyorum

Survivor Günlüğü - 24.04.2012 | Acunn.com

bu alp e gıcık olmaya basladım bu vıdeo dan sonra :) nihat olmasa oyunların coğunu nasıl alıcaklardı acaba. nankörlük kötü aanacımm
ben de izledim ..bence gayet mantıklı konuşmuş ..demekki nihat da adada emri vaki konuşuyor davranıyor ,böyle davranması hoş değil ben olsam ben de kızardım ,nihat zaten merveyi tutmakla yanlışı baştan yaptı ,nihat güçlü efendi ama alp daha aklıbaşında ,mantıklı ve doğru tespitleri olan bir adam ..
ben ikisinden herhangi birini tutmuyorum şuanda ama gerçekçi yaklaşmak lazım olaya ,zaten olay bireysele döndümü asıl kişilikler ortaya çıkacak ,şuan biz de pek bişey anlayamıyoruz o yüzden

tabikiside haklı ama işte ben nihatcı oldugumdan biri bişey dedimi gıcık oluyorum tatlım
dgru diosun bireysele gecsın anlyczz artık ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…