Survivor bitti sohbete devam

:60: :60: merve uyuzunu da gördün dimi:47:

görmem mi canım yaa:47: uyuzu:37:

yakışır mustafa amcama :60: anam dün ne güzel devirdi.hareketleri çok komik..

ne güzel evlerden çıktı bu ünlüler öyle,alp hariç anam alp akasya duragında oynadıgı evdemi kalıyor acep:60: aynı o eve benzettim:60:

:60: bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim:27::27:

bende aynen direk evlerine baktım...:52:
merve ve doğuşun evi daha lüks sanırsam...:36:

Sevindim,lysden haber ver
Çalışmalar nasıl gidiyo ?

canım iyi gidiyor :) çalışıyorum ama matematik ödümü kopartıyor yaa:14:istediğim bölümde mat ağırlıklı puanla alıyor :14:çok korkuyorum:14:senin nasıl gidiyor cnm ?

:60: bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim:27::27:

sevmiyon mu gıııı cidden :60: evleri allah var çok güzel :16::nazar:merve ve doğuş.un ki bi başka güzel yani

canım iyi gidiyor :) çalışıyorum ama matematik ödümü kopartıyor yaa:14:istediğim bölümde mat ağırlıklı puanla alıyor :14:çok korkuyorum:14:senin nasıl gidiyor cnm ?

sevmiyon mu gıııı cidden :60: evleri allah var çok güzel :16::nazar:merve ve doğuş.un ki bi başka güzel yani

Biraz daha arttırmalıyım çalışmalarımı,şuan için yetersiz
Gerçekten çok sıkıldım artık,yerleşsekte biyerlere kurtulsak artık

kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?:31:

doğuşunda cipi varmış yani:52:

off off bi cigara yaken bari:ssz:

Biraz daha arttırmalıyım çalışmalarımı,şuan için yetersiz
Gerçekten çok sıkıldım artık,yerleşsekte biyerlere kurtulsak artık

aynen canımbir yerleşseydik ne güzel olacaktı.. bende artık çok bunaldım çoo...oook :14: bir yıl daha hazırlanmaya asla tahammül edemem:30::30: ben de çalışıyorum ama senin de dediğin gibi daha da artırmam lazım canım.. önümüzde biraz daha yol var çalışmaya devam edelim.. senin ygs sınavın nasıl gitti cnm ? istediğin bölüm ne ?

bış açımız aynıymış bacım...:51:

ewet canım aynı açıyla bakmışız :34::34::34:

Son düzenleme:

aynen canımbir yerleşseydik ne güzel olacaktı.. bende artık çok bunaldım çoo...oook :14: bir yıl daha hazırlanmaya asla tahammül edemem:30::30: ben de çalışıyorum ama senin de dediğin gibi daha da artırmam lazım canım.. önümüzde biraz daha yol var çalışmaya devam edelim.. senin ygs sınavın nasıl gitti cnm ? istediğin bölüm ne ?

bakış dicektin dimi kız :34::34::34:

Ygsde zaman problemi yaşadım,çokta güzel değil sonuç
Mühendislik istiyorum;uçak istiyodum artık imkansız
İnşaat,makine ne olursa artık,peyzaj falan düşünüyorum
Sen istiyosun canım ?

bakış dicektin dimi kız :34::34::34:

dedimde sen düzeltmeden kopyalamışsın canım...:68:

kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?:31:

canım benimda ağırmıştı hemde düğün günümde ama yanağım şişmedi antibiyotik kullandım ağrısı o şekilde geçti..çok geçmiş olsun çok zor bilirim:26:

Back
X