Survivor bitti sohbete devam

hele bugun kkdan bir arkadasin bebegide ölmüs onada üzüldüm bayagi

hosgeldin :) demekki sen mevzuyu okummussun bastan bi anlat hele

vallaa ya sen nasıl kaçırdın. birdaha ekşin olursa hemen msj atcam sana söz

nasıl özetlesem ki... konu ekşin üstüne ekşindi

önce 2yıllık evli bir çocuk annesiyim dedi. kocamı sevmiyorum. 6 yıl geçti aradan ilk aşkımı unutamıyorum.oda beni unutamamış. boşan diyor ne yapsam filan dedi. tepki gelincede ben ilk mesajda bahsettiğim ilk aşkım, erkeğim dışardan durum nasıl görünüyor ölçmek istedim yazdı. kardeşş obsesif misin sen diye sordum amma cvp veremedi delukanlımm konu uçmuş

Son düzenleme:

bak unutma bu sözünü aksin oldumu bana haber et

nicki neydi arkadasin bi profilini inceliyeydim

sabahi serifleriniz hayir olsun hayirli cumalar kizlar,ben daha uyumadim camasir yikayip islerimi yapayim aksamda erken uyuyayim uykum duzene girsin diye skicam disimi uyumicam,
uykum geldi ama olsun aksam erkenden yatarim en azindan gece 4 5 lere kadar oturmaktan biktim valla

:119:günaydın canım,gece oturmanında keyfi bi başka oluyorama iyi değil,inşallah uyku bastırmazda akşam erken yatarsın

Ah keşke bi acıktım ki daha 2 saat önce çiğköfte içli köfte felan yemiştim eşimle kermese gitmiştik
Ne çabuk acıktım:26:
içli ve çiğ köfte mi
Estalmus bacım sende çıkıyorum deyip 2 saat daha burda takılıyon ne iş
kapsama alanından çıkameeeyom
selamın aleyküm
aleyküm selam
merve konu neydi kiz konu sahibi kimdi kacirdim ya tüh bulasiklari yikadimmm

konu ucmusta erkek oldugunu nasil anladilar tuh kacirdim ya

ben size dediydim KISA ÖMÜRLÜ konu diye
fatmagulde mustafa öldü ya tüylerim tiken tiken oldu
ben de bunu kaçırmışım
bak unutma bu sözünü aksin oldumu bana haber et

nicki neydi arkadasin bi profilini inceliyeydim

senin de tiwim cuman mübarek olsun
evet kıs bi düzene sok artık şu uyku işini

sabahin verdigi gazla perdeleri yikadim markete gittim alisverise ayakta uyuyacam ama bir suru camasir var hazir makine bos yikavi verim hepsini aksamda hayati izledikten sonra erkenden zibaririm simdi kalkar yemagmida yaparim

sabahin verdigi gazla perdeleri yikadim markete gittim alisverise ayakta uyuyacam ama bir suru camasir var hazir makine bos yikavi verim hepsini aksamda hayati izledikten sonra erkenden zibaririm simdi kalkar yemagmida yaparim

ohh maşallah ne kadar enerjiksnn:)

Serhatın gitmesine üzüldm ya ama o git5meseydin nihat gidecektiii..

Anıla bayılıyorum ya çocuğun gözleri çok güzel..

Ve almeda hatunn kadar hırslı insan görmedim yani

doktoruma bakiyorumda MASSALLAH guzelmi guzel bir kiz yazik kamburu var herhalde ALLAH YARDIMCISI OLSUN(AMIN)
yuzude melek gibi ay parcasi yavrum ya ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…