fatmagulde mustafa öldü ya tüylerim tiken tiken oldu
fatmagulde mustafada öldü mü
bittimi dizi?
öldümükaçırmışım orayı,buraya yazmaktan tv nin seside kısıktı
öldüde kerim niye agliyor simdi:44::44:
iyi akşamlar hepinize kızlar,çıkma vaktim geldi
hosgeldin :) demekki sen mevzuyu okummussun bastan bi anlat hele
vallaa ya sen nasıl kaçırdın. birdaha akşin olursa hemen msj atcam sana söz
nasıl özetlesem ki... konu akşin üstüne akşindi
önce 2yıllık evli bir çocuk annesiyim dedi. kocamı sevmiyorum. 6 yıl geçti aradan ilk aşkımı unutamıyorum.oda beni unutamamış. boşan diyor ne yapsam filan dedi. tepki gelincede ben ilk mesajda bahsettiğim ilk aşkım, erkeğim dışardan durum nasıl görünüyor ölçmek istedim yazdı. kardeşş obsesif misin sen diye sordum amma cvp veremedi delukanlımm konu uçmuş
bak unutma bu sözünü aksin oldumu bana haber et
nicki neydi arkadasin bi profilini inceliyeydim
cııkkksss unutmam
nick unutama idi
sabahi serifleriniz hayir olsun hayirli cumalar kizlar,ben daha uyumadim camasir yikayip islerimi yapayim aksamda erken uyuyayim uykum duzene girsin diye skicam disimi uyumicam,
uykum geldi ama olsun aksam erkenden yatarim en azindan gece 4 5 lere kadar oturmaktan biktim valla
içli ve çiğ köfte miAh keşke bi acıktım ki daha 2 saat önce çiğköfte içli köfte felan yemiştim eşimle kermese gitmiştik
Ne çabuk acıktım:26:
kapsama alanından çıkameeeyomEstalmus bacım sende çıkıyorum deyip 2 saat daha burda takılıyon ne iş
aleyküm selamselamın aleyküm
merve konu neydi kiz konu sahibi kimdi kacirdim ya tüh bulasiklari yikadimmm
konu ucmusta erkek oldugunu nasil anladilar tuh kacirdim ya
ben size dediydim KISA ÖMÜRLÜ konu diyekonu ucmus
bak unutma bu sözünü aksin oldumu bana haber et
nicki neydi arkadasin bi profilini inceliyeydim
sabahi serifleriniz hayir olsun hayirli cumalar kizlar,ben daha uyumadim camasir yikayip islerimi yapayim aksamda erken uyuyayim uykum duzene girsin diye skicam disimi uyumicam,
uykum geldi ama olsun aksam erkenden yatarim en azindan gece 4 5 lere kadar oturmaktan biktim valla
sabahin verdigi gazla perdeleri yikadim markete gittim alisverise ayakta uyuyacam ama bir suru camasir var hazir makine bos yikavi verim hepsini aksamda hayati izledikten sonra erkenden zibaririm simdi kalkar yemagmida yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?