Survivor bitti sohbete devam

iyiyiz canım saolhayırdır noldu benimde çok derdim var,asab bozucu kadınlar
ya hiç sorma anlat anla bitmez 3 yıl olacak hala dedikomu yapıyolarmış dün uzun zamandı
görüşmedigimiz dayılarına gittik eşimin kızları anlattı neler neler demişler sinirden yatamadım yaaaaaaa

ya hiç sorma anlat anla bitmez 3 yıl olacak hala dedikomu yapıyolarmış dün uzun zamandı
görüşmedigimiz dayılarına gittik eşimin kızları anlattı neler neler demişler sinirden yatamadım yaaaaaaa

ne anlarlarki insanlara kötülük yapmaktan yaa..şimdi takma kafana dicemde olmuyor biliyorum,ağzının paylarını verip görüşmicen en iyisinefrettttttt

ne anlarlarki insanlara kötülük yapmaktan yaa..şimdi takma kafana dicemde olmuyor biliyorum,ağzının paylarını verip görüşmicen en iyisinefrettttttt

bende hiç anlamam ya ne istiyolar eşime hem agladım hem isyan ettim ne istiyolar benden die pişman ediyolar evlendigime
yaa dayı kızları beni sevmezlerdi öyle bi dedikdu cıkarmışlarki o beni hiç sevmeyen kız can ciger oldu dün
görüncenden uzak dur cok sinsi yaklaşma ona dedi bide herşey kv yapıyo biz seni neden kötü biliyoduk hep sni kötüledi
dedi hep arkandan konuştu dedi sıkı vericem gırtlagını kadının yaaaaaa

Son düzenleme:

kv mi dayı kızlarına kötülemiş,şimdi aranız düzeldi yani?bu dünyada olmasada öbür dünyada layığını bulur merak etme...Gel beraber sıkalım

kv mi dayı kızlarına kötülemiş,şimdi aranız düzeldi yani?bu dünyada olmasada öbür dünyada layığını bulur merak etme...Gel beraber sıkalım
dayının hala kanı almıyo beni yengesi kızlar cok pişmanız sana söylediklerimizden dedi şimdi tanıyoruz senihiç anlattıgı gibi
degilsin diolar bu dünyada bulsunlar yaaaa yemin ederim arayp agzıma geleni söylemek istiyorum ama eşim işte bekle bekle
herşeyin zamanı var diyor gel kız ben bu sinirle seninkinide bi kaşık suda bogarım merak etme

dayısı tanımıyor seni kadın kötüledi demekki,bak kızlar sevmiş...Amannn boşver be öyle insanların sevgisinemi ihtiyacın var,varlıkları yoklukları sana ne kazandırır ne kaybettirir hiçbişeykaynanandan uzak mısın?kız benimkinde papuç gibi dil var :99:maşşallah sana bana taş çıkarır,sen onu boğmaya kalkarken çenesinden kalp krrizi geçirirsin alimallahbunu sana gönderiuorum kaynanaa

ya orası öyle kimsenin sevgine ihtiyacım yok ama insalar beni neden kötü bilsin kv 6 konyada uzak yani benimkindede var pabuc kadar dil
düşün herkesi sindirmiş yengesini kızları bile ama beni sindiremedigi için kötü davranıyo tabi dil konusunda bana yetişemiyo ben mesafemi koydum öyle bana karşı agzına geleni söyleyemez bende yapıştırırım lafımı seninki naptı sana

bizimki bir günlük bişey değilki,kendince akıl veriyor laf sokuyor bana,çocuğuma benimle ilgili kötü şeyler öğtlemeye çalışıyor,şimdi dicenki küçük ne anlar ama kadının niyeti buysa ilerdede yapar,herşeyi kendisi bilir biz aptalız bunlar birkaçı.İlk başta böyle değildi 1 buçuk 2 senedir böyle çocuk olunca iyice azıttı

başta yüzlerine göstermiyolar sonradan acılayolar tabi sen cahil o bilmiş benimki tlf dan yetişiyo bana dio onu yedir onu giydir cok yedirme obez olur bende en sonunda dedim anne ben cahil degilim sizler gibi ben biliçli anneyim devamlı internet bakıyorum dr gidiyorum
kitap okuyorum ben tek başıma bakıyorum bu cocuga ve 8 aylık oldu demiştim

aynen aynen oda öyle akıl verir...yakında açıcam ağzımı yumucam gözümü çok az kaldı sabredemiyorum,ama çenesiyle beni bastırır,bende tutamam kendimi ağlarım hemen biri bana kötü bişey derse

eminmisin kız koçlar dik başlı olur kimseye ezdirmez kendini tutugunu koparandır eşinin ne burçcu

yav ezdirmem aslında öyleyimdir,cevap verdim bir iki kere ama anlamıyor...Öle oluncada daha sinirleniyorm nasıl olsa anlamıyor diye,bir gün bir biticek tam biticek ipler kopucak,Ben susup susup patlayan cinsindenim.Kova oda

yav ezdirmem aslında öyleyimdir,cevap verdim bir iki kere ama anlamıyor...Öle oluncada daha sinirleniyorm nasıl olsa anlamıyor diye,bir gün bir biticek tam biticek ipler kopucak,Ben susup susup patlayan cinsindenim.Kova oda
dogru öylüyosun laf anlamayınca da anlamıyolar aynen bende bir kopartcagım ipleri bi daha asla görmek istemiyorum o derceye getirdiler
haaaa demek ama kocan agır basıyo sizde kovada zordur bildigim kadarıyla ama cok akıllıdır

tiksindiriyolar insanı ya terbiyesizliğe terbiyesizlik yapmakta olmuyor işte evet canım dediğin gibi bir daha görmicen olcak biticek,akıllı akııllı onun için susuyorum birazda üzülmesin diye..aman ne bilim ya,canım ben birşeyler yiyimde geliyorum 5 10 dk sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…