Survivor bitti sohbete devam

Canım çekti ama yaaa :) ısmarlıcak kimse yok muu bizde bayram yapalımm ?

ben severim acunu ama bazen havali buluyorum parasina guveniyor sanki

her ne kadar adalar birleşmiş olsada her oyunda ünlü-gönüllü ayrı takım oluyo ve 3. defadır ünlüler kazanıyo zavallı gönüllüler yine aç kaldı daha hızlıydılar hakettiler kazandılar bişe diyemiceemm ben nihat ve anılı çok sevdiğim halde bu oyunu gönüllülerin almasını çook isterdiiim

gonulluler cok gergin hasan ne kadar canim kardesim soyle boyle desede saydirio bence icinden

gonulluler kendilerini hasana ezdiriyorlar bence tamam hasan agbi sen haklisin hasan agbi bastan beri hasan kabile reisi gibi

Grubun başı zaten
Bunu ilk bölümlerde kabul etmişlerdi kendi aralarında
Sanırım aralarında gerçekten bi bağ oluştu
Alınmıyolar birbirlerine
Begüm hariç

Valla ünlüler kazandığında sinirden ağladım,ne bu ya sanki şike varmış gibi geliyor acun beye bayağı saydırdım yanibunlar kaç haftadır aç yahu kimse görmüyor sanki,sürekli güç isteyen oyunlar sürekli aynı gurup delireceğimadamlar haftanın 2günü yiyorlar içiyorlar doping oluyor diğerleri napsın yahasanın bi kafası kaldı erimekten,begüm desen sadece iskeleti kaldı gene o haliyle gene iyi kazanıyoralmeda yı severim ama bi bacakları bile zayıflamadı yani,,hem bu oyun iyice saçma çünkü adam kazancak bekli o cevirdikleri şeyi hızlı ceviremediler hasan faln ondan kaybetti bence,adaletsiz bir oyundu, yani gönüllüler iyice gücsüzler valla hüngür hüngür ağladım ya..

Acun fenerli
fener şike yapar
Yani Acun şike yapabilir
Mantık dersi gibi oldu biraz ama

Son düzenleme:
Acun efendi başta gurup liderlerini belirliyorya hiç adil değil mesala nihat alp desin niye hep güçlüler ve toklar bir araya gelsin ki iki kişi karnını doyursun değilmivalla acuna çok söylendim duysun sesimi,burda olsun yüzüne derim hiçmi vicdan yok seni şikeci acun senide aziz yıldırımın yanına yollamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…