Survivor bitti sohbete devam

ya benim eşimde askerdeyken yemin toreni vardı babası dediki sadece ben giderim kimse gelmesın dedı bende eşime demıştim böyle dedi baban gelemiyorum diye ya 20 yıldır onları goruyorum zaten sen gelmiyosan gerek yok kimse gelmesin demişti insan bekliyo yani annaeside olsa

Noldu nooldu baştan anlatıınn kaçırdım kim kazandı ? Kim görüşemedi ? Acun adaya mı getirmiş ailelerini ?

bu ödül oyunu yarin oynanacak bugun tanitimini yaptilar sadece

fragmana bak yaa alpe sinir oluyoruuum sanane nihat kimle samimi olursa olsuun sana mı soracak umarım bu hafta alp gider çok çıkarcı garibim anılımda onun ağzına bakıyo

fragmana bak yaa alpe sinir oluyoruuum sanane nihat kimle samimi olursa olsuun sana mı soracak umarım bu hafta alp gider çok çıkarcı garibim anılımda onun ağzına bakıyo

ama ordaki mevzuyu bilmiyorsun ki acaba neden oyle dedi nihatta bi oyle bi boyle tarafini secsin artik bence:44:

şimdi grup bozuldumu valla üzüldüm,çünkü gönüllüler kazansa bile bir kişi öbür tarafta kaybedecek

amaaaan uffffff bu acunda yaaa ucundan gösteriyoo gerisi yok ya ya hiç göstermeseydin yada tamamen yarına koysaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…