Kuzum hoşgeldin canım benim
Asıl sen nerelerdeydin en son doktora gittim rahim filmi çektirdim dedin
Ondan sonra kayboldun nasılsın iyimiisin bebişkom
geçmiş olsun canım çok iyi bilirim şiddetli regl sancısınıhşbldmmm iyim bende cnmmm 5 gün gecikmeli regli oldum felaket sancı çekiyorum aynı .....
bildiğin gibiyimm seni sormalııgülümmm
geçmiş olsun canım çok iyi bilirim şiddetli regl sancısınıbende de 3 gündür gecikiyoo bakalım keyfi ne zaman
hşbldmmm iyim bende cnmmm 5 gün gecikmeli regli oldum felaket sancı çekiyorum aynı .....
bildiğin gibiyimm seni sormalııgülümmm
sağol canım benim en baştan beri şiddetli adet sancım hepp var tek çözüm doğummuşsanada geçmiş olsun cnm ...benim genelde hafif sancılı geçer ama bazende aynı bu derecede yoğunlaşır....hatta dün sabah uykumdan uyandırdı ....gecikmen mewsimselmi acaba yoksa bebişmii...ewlimisin bilmiyorum ama:26:
Leyla ile Mecnun'da başladı işte
Hangisini izleyeceğim ben şimdi
sağol canım benim en baştan beri şiddetli adet sancım hepp var tek çözüm doğummuşolmazmıyım tatlım 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasretim valla ayarlarım bozuluyoo arada bi yine öyleyim sanırım bakalımm kırmızı ne zaman gelir yada erken menopoz riskimde var acabaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
doğru canımm çok haklısınn ama elimde değil valla 3 gündür kırmızılar gelmeyince panik oluyommm :18::18::18::18:Şifam Allah korusun dillendirme canım şunu ya valla
Bak dilek kapın felan açık olur Rabbim esirgesin geçirme öyle şeyleri aklındann
Bunu izleee
Leyla ile Mecnun'u izliyorum
Neler oluyo ada da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?