Survivor bitti sohbete devam

Kuzum hoşgeldin canım benim
Asıl sen nerelerdeydin en son doktora gittim rahim filmi çektirdim dedin
Ondan sonra kayboldun nasılsın iyimiisin bebişkom

hşbldmmm iyim bende cnmmm 5 gün gecikmeli regli oldum felaket sancı çekiyorum aynı .....
bildiğin gibiyimm seni sormalııgülümmm

hşbldmmm iyim bende cnmmm 5 gün gecikmeli regli oldum felaket sancı çekiyorum aynı .....
geçmiş olsun canım çok iyi bilirim şiddetli regl sancısını bende de 3 gündür gecikiyoo bakalım keyfi ne zaman

geçmiş olsun canım çok iyi bilirim şiddetli regl sancısını bende de 3 gündür gecikiyoo bakalım keyfi ne zaman

sanada geçmiş olsun cnm ...benim genelde hafif sancılı geçer ama bazende aynı bu derecede yoğunlaşır....hatta dün sabah uykumdan uyandırdı ....gecikmen mewsimselmi acaba yoksa bebişmii...ewlimisin bilmiyorum ama:26:

Ah canım benim dikkat et kendine ayaklarını mı üşüttümki acaba
Geçmiş olsun canım.
Olsun vardır vakti saati sıkma tatlı canını
Hepimiz beklemedeyiz işte
O günü bekliyoruz
Bizede nasip olur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmak
Bende aynıyım canım hiçbi değişiklik yok:)

sağol canım benim en baştan beri şiddetli adet sancım hepp var tek çözüm doğummuş olmazmıyım tatlım 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasretim valla ayarlarım bozuluyoo arada bi yine öyleyim sanırım bakalımm kırmızı ne zaman gelir yada erken menopoz riskimde var acabaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Şifam Allah korusun dillendirme canım şunu ya valla
Bak dilek kapın felan açık olur Rabbim esirgesin geçirme öyle şeyleri aklındann

Şifam Allah korusun dillendirme canım şunu ya valla
Bak dilek kapın felan açık olur Rabbim esirgesin geçirme öyle şeyleri aklındann
doğru canımm çok haklısınn ama elimde değil valla 3 gündür kırmızılar gelmeyince panik oluyommm :18::18::18::18:

Ya ama abartılyorlar gerçektende
Bu kadarda eleştirilmezki
Sanki kendileri çok masumda mahalle Karısı gibi dedikodu yapmasınlar o vakit
Çok dürüstlerse

adadaki en aktif,en becerikli ve en iyi insan hasan,çokta duygusal

mesaj tekrarı............

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…