Survivor bitti sohbete devam

Eşindemi problem canım
Bende sorun olduğu için ben söylemedim asla
Ve söylemeyeceğim inşallah
Çünkü yuvam yıkılır biliyorumm
Kadın bana ne diyo erkek bir bekler iki bekler baktı olmuyo yol verir diyo zihniyete bak
Her neyse ne yalan söyleyeyim benide dürterler öyle bir şey olduğunda kıskançlık konusunda
ama kadın başlattı valla hep beni ayRI TUTTU oğlundan beni çok dışladı o yüzden

Yok canim problem yokta onada yaptilar bisey cikmadi. Sonuc normal cikmasina ragmen annesinin huyunu biliyo. Anca insani uzuyo baska bisey yok iste..
Hemencik olacak diye birseymi var 2 sene sonra olur 3 sene sonra olur Allah veriyo ne yapalim. Bizmi yaratiyoruz sanki..
Senin kaynana ne kadar zihniyetsizmi. Benimki oyle soylemez Allahtan oyle biri degil. Ama konustuklari kendine gore normal de biz aliniyoruz iste
Kim olsa alinir bu konuda..
Ben de de adet duzensizligi oldugunu biliyo sadece kaynanam. Duzeldimi diye sorar hep bende evet derim. Bi ara burdayken adetimin gunlerini saydi gecti ha gececek ha. Tamam iyiligine istiyo benle birlikte sayiyoda bosver yani napican da damarima basiyonn

Benim kaynanamda alem ev tasidik hamileyim annemde oda geldi yardima bizde kaliolar bu ikisi kahvalti hazirlarken annem sucuk cikarmis dondurucudan kaynanamgil memleketten gelirken bes kangal getirmis sonra benim kaynana anneme onu ahmet varken yapalim diyo benim koca calisiyo iste annem garibim tekrar koyuyo dolaba bu nasil bi sahiplenmek duygusu sanki oglu cocuk hic sucuk gormemis ne ayip ya

Senle gün mü sayıyo Ya hani belki iyi niyetli olabilirler
Ama fazla karışıyorlar çünkü benden daha fazlamı isityo hayır
Kim beni benden daha fazla düşünebilrki yine ben demi
O yüzden gereksiz buluyorum yaptığı söylediği şeyleri bu konuda
Ayy geçende telefonda ne diyo kayınbabam kayınlarım felan da var yanında
Telefon hoparlörde korunuyomusunuz korunmuyosunuz demi bırakın diyoo ayy dellendim nasıl utandım yaa
Kim korunuyo sen mi oğlum mu diyo:):)

ohooo adamin yaninda Benim kaynanada hap felan yutmayin serbest birakin der
ohoo kacinci birakisim olmuyo iste demekki zamani var senle ben birmiyim.Sanirim turk sinemasindakiler gibi ilk seferde olacak saniyo garipcikler

Ay kiyamam kiz seninkide ne kadar gorgusuzmus. Belki kadinin canida cekmistir. Ne kadar ayip.. Hayir yani sanane dolaptaki sucuktan ev sahibimisin nesin. Iste ben boyle karilara uyuz oluyorum abi

Aynen ole valla alttan aldi annemde bende aman zor ya simdi doguma gitcem memlekete biraz orda orda annemde kalcambakalim nasil gececek en gicik oldugum yanida bana hep eltimi anlatio surekli sanki kiyaslama halinde offfff

Ayy cnaım seninkide ne lüzumsuzluk yapmış öyle
Şuna bak annene koskoca kadına yaptığı ayıba bak sanki senin annen hiç sucuk görmemiştee

Kızlar şuna bakınn ne vicdansızlar var görünce nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm

Aynen ole valla alttan aldi annemde bende aman zor ya simdi doguma gitcem memlekete biraz orda orda annemde kalcambakalim nasil gececek en gicik oldugum yanida bana hep eltimi anlatio surekli sanki kiyaslama halinde offfff

Hayirli olsun canim gebeligin. Sagsaglim kucagna almayi nasip etsin ALLAHIM insAllah..
Bosver takma kafana hamileymissin ye ic eglen. Esinle sen iyiysen onlar illaki oluyo bi yerden cikiyolar. Onemli olan esinle sensin. Salla gitsin..
Sen neden gebelik takvimi yapmiyosun canim ?

Kiz sendemi eringensin benim gibi
Valla pc oldugu surece benim ev hep pasakli kalacak galiba cok gec yaparim isleri. Su an mutfakta aksamdan kalma bulasik bekliyo
aynen

Kızlar şuna bakınn ne vicdansızlar var görünce nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm
Eki Görüntüle 431965

ay gercekmi bu ya

KIZ Ne vicdansız aileler var uff bizim elimize geçmiyor millette çöpe attırıyo

Ay Allahim nasil kiyiyolar bunlara yaa
Allah sevdigi kullarina bir dert verip kendisine yalvarmasini beklermis. Bizde o kullardanizdir insAllah.. Yeterki versin biz gece gunduz yalvaririz.
Allah onlari evlatlariyla sinamis ama onlar bunun kiymetini bilmiyorlar.
Ahh Ahh icim yaniyo icimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…