Survivor bitti sohbete devam

Bugün ne giysemimi izliyorsun

izliyordum canım,sinir oluyorum pahalı pahalı kıyafetlerle bir halt ettik sanıyorlar
sonra eşim geldi çıkıverdim netten sonra yemek yedik ve ben sokağa çıktım mahalledeki kadınlarla muhabbet ettim

evet geçen senenin güzelleri çok salak görünüyorlardı dediğin gibi bir kere bari insan prova yapar nerede duracaklarını bilemediler.

ben hayat devam ediyoru izliyorum...

mervenin kocasi evddedir belki

kızlarr nabersiniz.nihat noldu şimdi adaya döndümü ?

dönmüs dönmüs

Dönmüş mü ? Nasıl yani ? Kurallar hak getire öyleyse... Acun iyice bozdu survıvor u.Taner'in bir arkadaşı vardı adını unuttum o dominiğe gelmeden önce yolda annesimi ne rahatsızlanmıştı galiba onun yerine anıl katıldı survıvora.Aynı şey nihatta neden uygulanmadı anlamadım doğrusu.Hem aklı annesinde kalmayacak mı bu ne yarış hırsıdır yahu?Anlamadım ben bu survıvordan bir şey Acun iyice kattı karıştırdı

bence kural ihlalinden dahada vasati acunun bu görüntüleri
fragmana koyup nihatin acisiyla reyting yapmaya calismasi...
hic $ik olmadi, hic yakismadi acun :26:

Bende adaya dönmesine şaşırdım
Öyle bişey olsa annemin dizinin dibinden ayrılmazdım sanırım

kafam karıştı yahu.nihat istanbula gitmiş ama annesinin ciddi durumu yokmuş o yüzden adaya geri dönmüş dendiydi

Allah Allah bu sabah show tv de her gün yapılan bir magazin parogramı var ya orda sürekli özet geçtiler Acun Nihat a 'Bana güveniyor musun annenin yaşıyor olduğuna garanti veririm falan diyordu.Seni bu şartlarda burada tutamayız telefonla görüş falan dedi.Nihat telefonla görüştü sonrada bir arabanın içinde yolda gördüm.Bana kalırsa nihat yok artık.Çünkü yarınki survıvor özetindeki yarışlarda nihatta begümde yoklar.Eğer nihat gittiyse cevherle hasanda takımlarını seçmiş ve begüm dışarda kalmıştır diye yorumladım.Başka mantıklı bir açıklama yok gibi şu an...

Aa evet fragmanda Nihat yok
Nihat bırakmaz ama ya,el kadar bebesini bırakta gelmişti zaten adaya
Değişen bişey yok sanırım onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…