Survivor bitti sohbete devam

Sanmiyorum annesini durumu iyi . <simdi yemekte yemistir nihat , stresli bir durum gecirsede esini ve kizini görmüs oldu biraz da olsun rahatlamistir. Insallah
INSALLAH
slm kızlar nabersiniz bakiim
selaaaaaam
slm milleet ne yapıyosunuuuzzz giremedim bi süredir ?
hosgeldinnn selam
kızlar hayimi izlerken bi gülüyorum kii çok komik yaaa hem yarışamıyo hemde takılıp duruyo..

bendeee ya

geçen hafta %100 almeda gider dicektim giremedim sayfaya fırsat olmadı gittide zaten bu haftada hayim gitse iyi olur cevherden daha kötü yarışıyo bu çocuk ya çok şanssız sürekli takılıyo ve düşüyo aceleden yada gerçekten kötü yarışıyo..

Begüm ve dedikodu herzamanki gibi
Bu aralar Anıllada aralarından su sızmıyo bakıyorum,çıkar ilişkisi böyle bişey olsa gerek

alp oyunu bıraktığında çok gıcık olmuştum .şimdi anlıyorum hakkaten hasanın gözü dönüyo oyunlarda iyice sinir olmaya başladım...

su hasan ödül oyununda dönerken o hizla bile hala rakibini takip etmiyormu gözleriyle,
insan sinir oluyor yaa ..

son dördü kesinliklee anıl, hasan, begüm ve nihat hakediyo ama en çokta anııııııııııııılllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…