Survivor bitti sohbete devam

universal biseye gittiler Orlando'ya gittiler hollywood filmlerinin set cekimlerini gordukleri bi yer bide fuar gibiydi rollar coaster lar fln vardi...

Da kizlaar adada begumle anili niye gostermediler yaaaaa. ben niye bu kadar bas goz etmeye calisiyosam:18:

he diger odul de arabaydiiii!!! cok iyi ya

Son düzenleme:

bende ona takildim, begümle anili niye göstermediler? her zaman gösteriyodular adada kalanlari...
bide begümün oyun esnasinda anilla hasan abi oynarken anili desteklemesi dikkatimi cekti,
ne cabuk satiyorlar insanlari... kac hafta dipdibe yasamisiniz, sen hasan abiyi birak anili destekle...
nankör begüm, sinir oldum

canim aralarinda hoslanti var onlarin zaten bi sarilma sahneleri vardi ki yani herkese o sekilde sarilmazsin... bide hani yenilen tarafa bi acima olur da boyle o tarafa guc vermeye calisirsin ya o da oyle bi duyguya kapildi sanirim... bende nedense anil kacirdimi uzuldum sonra. her oyunda da oyle oluyorum kim kaybediyosa onu destekliyorum bi hayim de oyle olmadi

kaçıp gidesim var evden uzaklara nefret ediyorummmmmm bu erkeklerdennn

Begüm ne enayiymiş,gerçi şansıda yoktu
Nihat da yazsa Anıl da yazsa elencek
Bide anlamadım,Hasan kimi korudu ?
Anıl'ı mı ?

Allah im kızlar nolur nihat a oy atın ya su gerizekali sinsi begüm elensin ya kendini nihatla aynı kefeye koyuyor tırnağı olamaz be nasılsa oylamada ben çıkarım diye en buyuk rakibi elemek istedi hoş o gerçi nihat in asla rakibi olamaz da

Begüm gerzeği elenir inşallah salak bide kendine sms rakibi olarak Nihat'ı yAzdı
Bu 4. sms'e çıkışı galiba Begüm'ün
İnşallah sepetlenir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…