iste gicikligi ne? hangi hareketi yanlis? itici buldugunuz sey ne? :18:
ben begume gicik olduklarini sanmiyorum hayimle odul tartismasi disinda benim gozlemledigim herkesle gayet seviyeli saygili bir arkadasligi var
ya kizlar niye begumden nefret ediyosunuz yaa? gayet cici bi kiz ve de kadinlarin da erkek gibi yarisip mucadele edip iyi biyerlere gelebilecegini gosteriyo helal olsun kiza dememiz lazim erkekler hic kendi cinslerini bu sekilde kostekliyo mu? niye hepsi begumu yazdi sizce? cunku kiz.. cunku gayet de iyi bi rakip ve cunku araba odulunu o kazandi. kendilerine tehlike olarak gorduler. ve de erkek olduklari icin birbirlerini yazmaya gonulleri el vermedi. biz niye kendi cinsimiiizi bu kadar kiskanip nefret ediyoruz?
oglanlarin anneleri bile eger kendi cocuklari kazanmazsa begumun kazanmasini istemisler... neden cunku kiz hakederek geldi buraya kadar ve cogumuzunda yapamayacagi birseyi basariyor.. insallah begum kazanir
selaaam ben geldim kac gundur ortalikta yoktum
Bu arada TWEETY nerelerde,beni sormadın olmasın sonra
hahaha unutmamissin afferim tuttum seni sinavin nasil gecti :26:Valla gelsinde bi ''bi tek bana mı atıyor'' aklımda hala
Konuşalım o konuyu biraz
geldiii gitti bileCanim twiinin ablasi mi kiz kardesi mi ne gelcektii
gel bakem yaptın mı kıs böreği
geldi mi kızkardeşin
hahaha unutmamissin afferim tuttum seni sinavin nasil gecti :26:valla galiba bir tek bana atiyor dun yine atti anlamadim gitti hep ayni mesaj hal hatir soruyorum demis ama anlamadim
geldiii gitti bile
borego yaptim cok guzel oldu sagolasinnn ALLAH RAZI OLSUN tarif icin geldi gitti bile ne guzel ev kalabalikti simdi yine yanliz kaldim
böreği yapıp dolaba koyup sabah mı pişirdin
yer bulabildin mi dolapta
buldum oyle yaptim cok guzel oldu
bende begümü destekliyodum, hatta burda yazmistim helal olsun kiza erkek gibi yakiyor, cok hak ediyor diye
ama gecen hafta miz miz miz edip yazilmamak icin duygu sömürüsü yapmasindan hic hoslanmadim...
bilseydim hayimi yollardim dedi, bir daha ki ödüle yine güle oynaya gitti, hayim hic aklina gelmedi bile...
madem o kadar pismandi, keske kendi hakkimi hayime verseydim dedi, o zaman bi daha ki ödülde en azindan bunu aklinin ucundan gecirebilirdi...
orda samimiyetini kaybetti benim icin.
yoksa orda bulunmayi sonuna kadar hak ediyor, cünkü cok hirsli ve cok basarili. hic bi oyunda kötü performans göstermedi, erkeklerden daha iyi yaristi.
erkekleirn onu neden yazdigi konusunda sana katiliyorum, kadinlar her yerde oldugu gibi adadada 1-0 maglup.
e hani kimse elenmemis?? begum ve nihat sms e kalmamis miydi ya ? ben bisey mi kacirdim:18:
ablam gitti cok uzgunum ya evim bombos oldu resmen yegenim ne guzel neselendirmisti evi aglicam ya
Oyy kyamam ben sana canım ya valla ağlada için rahatlasın ya benim hiç haberim yoktu telaştan kusura bakma
Kaç gün kaldılar yiğenin kaç yaşında
Bu arada Begüm mü gitti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?