Survivor bitti sohbete devam

bu dogusun soforude pek yakisikliymis gizzz
ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN TABI

kuzummm nerelerdesin sen yahuuuu insan bi slm werir bengisu gitti tatile sende terkettin topiği dimii

merhaba kızlarrr

Hiiii Canım benimm hoşgeldin nasılsın moodum
Evet girmiyorum artık o topiğe
ne var ne yok

Anam,ciddi ciddi izliyosun
Keyifli seyirler
Bu arda Acun'un 1milyon almasına diyecek bişey bulamıyorum
Çatılardan,bacalardan hayrına dağıtsın paracıklarını

haha izliyom valla 1 milyonmu aliyomus nerden aliyomus kim veriyomus o kadar parayi:26:

sagolasin ALLAH RAZI OLSUN valla iste yorum yapilacak konuya elimizden gelen yorumu yapiyoruz anlayana tabi :)
yok yok ters dusmeyiz fikirlerimiz uyusuyor bence dussekte bisey olmaz herkesin fikrine saygimiz var sinirlari zorlamadigi surece

Kız şu banka reklamını görmüşsündür onu diyorum
İşte ondan 1 trilyon almış

Hıı Esmer olanı diyon demi
Kız baksana Ali Sunal bile oynamış vay bee
Ne kadroymuş ama

evet oynamis valla saglam kadroymus rahmetli nihat nikerel filanda oynamis ama neden surmemis ki :26:

Anam yazılar bir araya karışmış düzeltte gel bacım

dedimki sen demissin pekte kucuk degilmisim bende essek kadarmissin ne kucugu dedim

Mood Belinaysu ne yapıyor iyimi kız:26:
regen le sewinçle zaten karşılaşıyoruz

evet oynamis valla saglam kadroymus rahmetli nihat nikerel filanda oynamis ama neden surmemis ki :26:

dedimki sen demissin pekte kucuk degilmisim bende essek kadarmissin ne kucugu dedim

Benden başka izleyen olmamış demekkii
Hııı anladım hakkaten yaa öyleymişim yanii

Hiiii Canım benimm hoşgeldin nasılsın moodum
Evet girmiyorum artık o topiğe
ne var ne yok

Mood Belinaysu ne yapıyor iyimi kız:26:
regen le sewinçle zaten karşılaşıyoruz

ayy gülümm öslemişim kıs senii ...hşbuldum tatlmm....bengi tatile gitti gesmelerde kocişiylee ...
özel diilse neden gelmiyosun tapiğe acaba :26:

sen nasılsınnn bu arada

Kız şu banka reklamını görmüşsündür onu diyorum
İşte ondan 1 trilyon almış

valla ne garip bir dunyada yasiyoruz kimileri acliktan olsun kimileri 3 kurus icin 12 saat calissin kimide boyle 1 reklamla bie ton parayi gotursun vay beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…