- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
o konuda da haklısın bari survivor baslayana kadar tatlı yapayım canım tatlı cekti :)
gidip ekmek alayım gelince yazarım
ne tatlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o konuda da haklısın bari survivor baslayana kadar tatlı yapayım canım tatlı cekti :)
gidip ekmek alayım gelince yazarım
Canim sklyo![]()
bugün herkes aynı yaa banada sıkıntı geldi,nescafe falan bişey yap kendine,meyve falan atıştır yada ben yapmaya gidiyorum çünkü![]()
geldim ben
amannn tatlıdan vazgeçtimmm hadi bakkala değil de markete gideyim dedim canıma okundu valla yollarda... oturucam azcık anaaam nefes nefese kaldım pff
geldim ben
amannn tatlıdan vazgeçtimmm hadi bakkala değil de markete gideyim dedim canıma okundu valla yollarda... oturucam azcık anaaam nefes nefese kaldım pff
mozaik pasta yapcaktım ama yemedi![]()
Ay benimde karnim acikdi bisiler yiyim bari..![]()
Hosgeldin canimm..
ye canım ye afiyet olsun...
hoşbuldum tatlım :)
bugun cok acaip sıkıcı yahu yani sıkılmaktan dolayı yemek yemekten 1 kilo almaya doğru yollandım eminim.
eşim 8/4 işe gitti bugun sonrasında da arkadaslarıyla balığa gitti gece 12yi bulurmus gelmeleri öüfffff gidecek kapıda bulamadım malum herkes işinde gücünde ya da daha önceden plan yapılmıs kaldım evde bir basıma. Allahtan sizler varsınız yoksa kafayı yerdim herhalde
kızlar survivorın fragmanını gördünüzmü nihata bişey oluyo galiba:26:
tweety nerde kızlar :26:
yurtdışındamısın canım
banlanmış:26::44::44: