Survivor bitti sohbete devam

yaaa bu merve ne düşük seviyeli bişi yaaaa..babası yaşında adama deli gibi bağırıyo anıla bağırıo dövcem falan herkesi birbirine düşürüo..almedada safmıdır ne merve onu oynatıo istediği gibi.topaloğluda beleşe yatıo orda bi halt ettiği yok. yaşı büyükse büyük napalım diğerleri onu taşımak zorundamı. ya şu merveyide topaloğlunuda ikisini birden çıkarıversinler gıcık oluorum:47:

süper yorumuna bayıldım bencede sencee:52::52:

şu merve midir ne halltır ceennem olsun gitsin yaaa:19:
tvnin içine atlayip ağız burun dalasım var kıza :47:
anıla seni döverim diyo
anilin sümüğü olamazsın sen :ssz:

merve saten tam cazgır :27: sacını basını yolası gelıyor ınsanın.. almeda hakkında bı yorum yapmıyorum saf mıdır nedır..:23:

nıhatıda sevmıyorum :19:

alp bır baska bunların arasında :31:

ödül oyununu büyük farkla ünlüler aldı çok sevindim ekran karşısında sanki ben de onlar yanındayım gibi heyecana kapıldım :1:
oyun esnasında nihat çok kötü düştü ya ona üzüldüm:5:
o merveye de sinir oldum ya adayı karıştırıyor resmen :47: adada ortalığı birbirine katıp herkese bağırma hakkını kendini buluyor yaşa bile bakmadan bu hafta şayet oyunu kaybederlerse adayı terkedip gitsinn :47:
zaten kesin ünlüler kaybederse anıl ve merve çıkar o zaman inşallah öyle umuyorum adayı bırakıp gidecek :52:

Ünlüler kaybederse bence kesin Nihat, Anıl ve Merve yazarlar..
İns Merve çıkarda adada huzur olur.

bu merve cirkefine gecen hafta kim oy verdi :ssz:
hepsini alnindan öpüp tesekkür etmek istiyorum, bize bu eziyeti yasattiklari icin:26:

tam izleyemedim bu aksam odul oyunu kazanmislar ici dolu bi buzdolabi ..tevekkeli bosuna kavga etmediler bi yogurticin birbirini yediler:1::49:

bence mervenin geçen konseyde gitmemesinin tek sebebi var o da reyting kaygısı!
sms oylarıyla birşey yapıldığına pek inanmıyorum ben,
acun takımı topluyor, şöyle bi düşünüyorlar kim kalırsa daha çekişmeli daha kavgalı daha gıcık daha reytingli bi program olur diye ona göre isim belirliyorlar.
merve sona bile kalabilir bence
:41::41:

bencede bu iste baska isler var,etliye sutluye karismayan efendimi efendi dogus ta bunun icin gitti..

is acunda bitiyor:24:

Helal hos olsun canim benim. :)) yanliz merak ediyorum imzayı nasil görüyorsunuz?? Ben senin imzanı göremiyor :26:

Kullanıcı kontrol paneline tıkla orda sol tarafta hesabım konusu altında seçenekleri düzenle var ona gir orda Konu Görünüm Seçenekleri var sayfanın alt kısımlarına doğru ordaki imzaları avatarları göstere tıkla imzaları görebilirsin...

şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki

Ben yarışmacıların kişisel bakımları için imkan tanıdıklarını düşünüyorum...Dikkat ederseniz Hasanın sakal uzadı gidiyor ama saçlar hala yok ortada diğer yarışmacılarda da aynı durum herkesin sakal uzadı ama saçlar hep aynı...Dişler hep tertemiz biz bir gün fırçalamayalım sapsarı oluyor onların dişler hep temiz ve beyaz :27::27::27:

Tweety selamını aldık bekliyoruz gelmeni dört gözle...:3::3::3:

Ünlülerden Alp'i çok severim,eskiden beri.Anıl da iyi.Merve çok itici.Dünkü yarışmada bariz hile yapmış Acun.İlk gönüllülerin başladığı taraf daha gevşekti,çok sallanıyordu dikkat ettiyseniz.Bilerek yapılmış belli.Yazık yürüyemediler bile.5-0 olunca da o moralle gerisi gelmedi tabii.Bence her oyunda veya elemede hile yapılıyordur.Acun kendini izlettirmeyi biliyor.Bunun için de herşeyi yapacağını düşünüyorum.Umarım gönüllülerden biri kazanır.Onları tutuyorum ama adalar birleşince kimi tutarım bilmiyorum.Alp veya Cevher olabilir.Hasan dıştan bakınca ürkütücü ama ses tonu ve konuşmaları çok düzgün.

geçen sene özge hanımlığı ile halkın sevgisini kazandı,bu sene de merve halkın nefretini kazanıyor hiç farkında değil,dönünce şok yaşayacak:1:

Ünlülerden Alp'i çok severim,eskiden beri.Anıl da iyi.Merve çok itici.Dünkü yarışmada bariz hile yapmış Acun.İlk gönüllülerin başladığı taraf daha gevşekti,çok sallanıyordu dikkat ettiyseniz.Bilerek yapılmış belli.Yazık yürüyemediler bile.5-0 olunca da o moralle gerisi gelmedi tabii.Bence her oyunda veya elemede hile yapılıyordur.Acun kendini izlettirmeyi biliyor.Bunun için de herşeyi yapacağını düşünüyorum.Umarım gönüllülerden biri kazanır.Onları tutuyorum ama adalar birleşince kimi tutarım bilmiyorum.Alp veya Cevher olabilir.Hasan dıştan bakınca ürkütücü ama ses tonu ve konuşmaları çok düzgün.

Evet dün bizimde dikkatimizi çekti o...Gönüllüler diğer tarafa geçince daha iyi yarışmaya başladılar ama işe yaramadı...Hasanı bende beğeniyorum çok efendi birisi görünüş olarak öyle olmasa da :9::9::9: Adalar birleşince nasıl oluyor ben ilk defa bu sene izliyorum da :26::26::26:

bizde izlerken aynı şeyi düşündük.gönüllülerin ilk başladığı taraf aşırı sallanıyordu ve bu gönüllüleri çok etkiledi.ünlüler ilk o tarafat başlasa eminim onlarda kazanamazdı:50:

geçen hafta merveye kimler oy verdi merak ediyorum doğrusu
bir insan ancak bu kadar karıştırabilir ortalığı
bencil , herşeyi ben bildim tavırları ve ukala haliyle türk halkının gözünde sınıfta kaldı kendisi.
Alp.. adam gibi adam tabiri yerindeyse..
anıl çok iyi niyetli , körpecik:) sevenleri her geçen gün artıyor..
almeda nın bu kadar saf olduğunu bilmiyordum :)
nihat'da da efendi duruşunun arkasında bir egoistlik gizli aslında.
inş. bu hafta merve gider adadan.
bi taraftan ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesini istemiyorum bi taraftanda mervenin gitmesinin istiyorum. hayırlısı olsun.

merhaba canlarım:16:
konuya kaç zamandır cevap yazmadım. çünkü sizler baya bir öndesiniz. ben geriden gelerek sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde:1: akşam Survıvor'da ödül oyunu çok güzeldi gerçekten ama gönüllüler için iyi bir oyun değildi:50: demin bazı arkadaşlarımız da yorumunda belirtmiş; gönüllülerin ilk yarıştığı taraf gerçekten çok kötü sallanıyordu diye.. gerçekten de çok sallanıyordu ve haliyle de dengeleri bozuluyordu yürürken. bundan dolayı da ilk bölümde hiç puan alamadılar ve moralleri bozuldu. ünlülerin yarıştığı yerde yarışmaya başlayınca daha iyi olmuşlardı ama arada sayı farkı çok vardı. sizce acun gerçekten de hile mi yaptı oyunda?:44: bu bir yarışma ve her hafta aynı kişiler kazanacak diye bir şey yok. ama buzdolabı adaya gitti,ilk başta her şey iyi hoştu ama bir yoğurt yüzünden neler oldu öyle. açıkçası yoğurtla ilgili olan tartışmanın ne olduğunu gerçekten anlayamadım. anıl niye saklamış yoğurdu? ama gene Merve ortalığı çok kötü karıştırdı. Anıl'a ''Seni döverim'' dedi ya kıza bakın siz. zaten sevmiyordum iyice nefret ettim:47: umarım bu hafta gönüllüler dokunulmazlığı alamaz da konseyde Merve'yi yazarlar ve o elenir.çünkü gerçekten artık onu görmeyi geçtim sesini bile duymaya tahammül edemiyorum. sırf merve'nin elenmesini istediğim için ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesini istiyorum o derece yani. ne kadar fesat ve çirkef bir kız. psikopatlık da var bence. nihat'a acıdım ya adam adada bir başına kaldı:5: üstüne üstlük bir de kendini tartışmanın içinde buldu. anıl için 'hepten bitmiştir benim için' dedi. ama merve gerçekten çok cadaloz yani. tartışırken sırf kimse ona bir şey diyemesin diye sesini nasıl yükseltti. ay inşallah merve gider bu hafta. olan doğuş'a oldu valla. adam pisi pisine gitti. oysa ki merve gitmeliydi:41:

Back
X