Survivor bitti sohbete devam

Dünde anılın çatalı gözükmüş gül gül öldüm valla:27:

Çıktı yine uyuz BUrcu yarışmada gördüğümüz yetimiyor bide reklamda oynatmışlar:25:

Selammm naber kizlarr napiosunuzz ??
Cok heyecanli simdiki bolum yaa yazik mustafa emmime kiyamam ben ona :14:
unluler alir bence bu oyunu. Neden se unlu olduklari icin degil de baska birsey var yaa ne bilimm onlar kazansin ama mervenin gitmesini de istiyorum :44:

bende ünlüleri tutuyorum kazansınlar yesinlerde bizde bir izleyelim gıcık oluyrm gönüllülere sevinmelerini görmek istemiyrm nedense:)

unluler alir bence bu oyunu. Neden se unlu olduklari icin degil de baska birsey var yaa ne bilimm onlar kazansin ama mervenin gitmesini de istiyorum :44:

Vealeykümselam.Hepimiz Merve uyuzunun gitmesini istiyoruz
Herkesin tepkisini topluyor yaptığı fesatlıklar yüzünden

Vealeykümselam.Hepimiz Merve uyuzunun gitmesini istiyoruz
Herkesin tepkisini topluyor yaptığı fesatlıklar yüzünden

ahahahaha ne güldüm yaaa bacağı kasılıp duruyor ne oluyosa kazandımı sorun yok ama:) kazanamadımı yerlere atıyo kendini çocuk:)

Evet anila yalanci diyo delimidir nedir anilin derdi o degilki niye ispiyonladin diye kiziyo merve de hemen yetistirmis :57:

selam canım nasılsın...bu ödül oyunu yine kahvaltılık var kim kazanıcak acep:26:fenalaşıyorlar teker teker

Back
X