Survivor bitti sohbete devam

Götürün götürün peynirleri sucukları bu son olur zaten:27:

Yesinler kiyamam aclik cok zor kizz :5:
Begume acidim sucugun kokusu burnumdaydi diyo yazik aclik gercekten zor bir durum valla Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin

Gönüllüler acayip birlik olmuş durumda. Ne kadar huzurlular .

Dunki dolap odulu gonullulere gelseydi eger onlar hic tartismadan guzelce paylasirdi hepside birbirine destek veriyo.. Unluler bolundu resmen
Mervede yenmeyi cok istiyomus birakda adamlar yesin sen daha dun yedin onlar 40 gundur ekmek surmedina agzina sucugu bi guzel goturdun sen ekmekle ohhh :47:

Kızlar bu arada kondisyon ve güç gerektiren oyunlarda gönüllüler daha iyi denge tarzı oyunlarda ünlüler iyi.

gönüllüler kenetlenmiş durumdalar evet ama bundan sonraki haftalarda :D iş bireysellesince görücem ben onları :D hepsi potansiyel rakip olcaklar asıl survivor bence o zaman baslıcak...

Dunki dolap odulu gonullulere gelseydi eger onlar hic tartismadan guzelce paylasirdi hepside birbirine destek veriyo.. Unluler bolundu resmen
Mervede yenmeyi cok istiyomus birakda adamlar yesin sen daha dun yedin onlar 40 gundur ekmek surmedina agzina sucugu bi guzel goturdun sen ekmekle ohhh :47:

Evet bende böyle düşündüm kavga etmezdiler .

gönüllüler kenetlenmiş durumdalar evet ama bundan sonraki haftalarda :D iş bireysellesince görücem ben onları :D hepsi potansiyel rakip olcaklar asıl survivor bence o zaman baslıcak...

Şuan önemli olan grupsal başarı olduğu için bunu söyledim sonuçta bireysele döndüğünde de diğerlerine karşı birbrini tutarlar.

Haftaya adalar birleşiyor görürüm ben onların dayanışmasını bireyselliğe geçince:33:

Ünlüler kendi içlerinde bile sağlam değiller ne komik değil mi :) Bende bireysele geçince onları düşününce gülme krizlerine giriyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönüllülerin karnı tok keyifler gıcır
Aç ayı oynamaz diye boşuna dememişler:27:

:1::1::1:
Dokunulmazlığı kim alıcak çok merak ediyorum... Eğer gönüllüler kaybederlerse sonuç ne olacak büyük merak içinde bekliyorum :32: Ünlülüler kaybederlerse ortalık fena karışır gibime geliyo :35:

Valla ya baksana bide gönüllülerin karnı doydu moralleride yerinde bu oyunu kazanabilirler içlerinde biri alabilir dokunulmazlığı

Back
X