Survivor bitti sohbete devam

:46: ohhhh gidiyo sonunda bu kız ayy nasıl mutlu oldm babamla knyodm kmn gttğnı duymadm mustfa topaloğlununn yüznü gördm alpin yüz ifdsnı gördm ehvah merve gene mi kaldı dedm ama sonra merve almedda için üzülüyorum diyince bi ohh çektm :))) mustafayı da pek sevmyrm ama mervedn hiç hazetmyrmmm :)))))

Sevgili türkiye güzeli,azimli,kararlı ve hatta başarılı survivor yarışmacılarından merve;gittiğine hiç üzülmedim hatta gerçeği söylemek gerekirse sevindim bile,çünkü çok kibirlisin be güzelim,yazık aslında başarılı olabilirdin hatta birinciliğe bile oynayabilirdin..Türk halk seni gördü ve duygularıyla hareket etti,haklı olarak sen gidiyorsun..Yolun açık olsun,bundan sonraki hayatında inşallah kendin gibi kalbinide umarım temiz tutarsın..

haberini şimdi aldım :1:
gözümüz aydın :9:
bu arada merve gittiğine göre almedayı kim yönetecek çok merak ediyorum :1:

Duyduğuma göre elenmişsin Merve hanım haydi bakalım defolup git şimdi mıymıntı asalak

yaa bide sasirdim diyo,gecen hafta kaldigina sukret dogus bile senden daha fazla hakediyodu orda kalmayi,gule gule sinsi seyyyy:63:

farkettimde 1 tane bile merveci yok.bu kız gıcıklığını ispatlamış resmennnnnnnnn:9::9::36::35:

Konsey de resmen kendimi sıktım sonuç ise rahatlatıcı oldu güle güle Merve şutlandı adadan Mustafa Topaloğluna attığım oy da boşuna gitmedi ne güzel :1:
ynalız sonuç öğrenilince nasıl da şaşırdılar almeda merve tabi mustafa topaloğlunu zayıf buldular ama sonuç ortada sonunda gitti

dokunulmazlık sembolü oyununda da Hasan kazandı ya ona da çok sevindim o an Mervenin karşısında kim olursa olsun yensin isterdim zaten

bu akşamki bölüm de merveyi ne zaman görsem " bi gitsin şu kız artık ya, görmek istemiyorum artık şunu" diyip durdum evdekilere :1: ve de öyle oldu çok şükür.. :21:
yine de iyi idare ediyor adadakiler birbirini sonuçta açlık çok büyük etken Allah yardım etsin valla... :nazar:

Son düzenleme:
günaydınlar....:16:

bugün kutlama var çook mutlu oldum valla gitti çok şükür eminim adanın huzuru daha iyi olacak şimdi...

Merve gitti iyi oldu sıra geldi anıla kimse bana kızmasın ama nihatın arkasından alp anıl ve mustafa karalama politikasına girdiler ama nihat harbi düzgün adam inş yolu açık olur

Back
X