Survivor bitti sohbete devam

tamam geldim ozamannnnn:)))
nasılısnız bakalım..benim kocaman kuzum ve minicik kuzum uyudu bende geziyorum buralarda
yine uykum yok:26:

Al bizdende o kadar valla bendede gram uyku yok
İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz siz nasılsınız efendim

bendede kiler yok benim bi oda bos zaten fazla seyler orda bide assagida komurlukte bebis olursa onun odasi olacak orasi hayirlisi simdilik 1arti 1 bile yeter bize :31:

la ne bicim yorum yazmisim bebegin odasi komurluk olacak gibi tobe tobeee :27:
bos odam bebegin odasi olacak,birde assagida komurluk var ama temiz yani:27:

benim kocaman kuzum iste minik kuzum yok daha :43:

olacak inşaallah canım dua ediyorum inan hep....

Al bizdende o kadar valla bendede gram uyku yok
İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz siz nasılsınız efendim

bende iyim..
sabah bi ton bayan misafirden sonra..
akşam da bi ton erkek misafir ağırladım..
çok yorgunum ama uykum yok..
mutfak bulaşık doldu ama halim yok ya:((

merveee yemek yıyomusun ben yedıkce mıdem bulanıyo dua et yarın dayanayımm:27::27::27:

tweety canın nasıl gece gece temızlık ıstedı

Yedim kuzum yedim dişlerimi fırçalayıp suyumu içtimmi tamam olur
Niye miden bulanıyo canım?:26:
İnşallah dayanırsın allah sabrını verir merak etme ben 2 gün önce tuttum çokta kolay geçti

merveee yemek yıyomusun ben yedıkce mıdem bulanıyo dua et yarın dayanayımm:27::27::27:

tweety canın nasıl gece gece temızlık ıstedı
belinaysu valla herkes gider mersine ben gidiyorum tersine ben gunduzleri uyusuk oluom nedense aksamlari daha istahli yapiom isleri bide gunduz esim evde oluo bu hafta o evde oldumu is yapamiom uyuyo filan :1:
tvety bendensin canım
gece temizliği gibisi yok ohhh..
bayılırım gece iş yapmaya

valla bende seviom 2 dk bitti sabah olsa tvye bakmaktan is yapamiom bide esim evde oldumu uyuyo filan yukardada yazdim:27:
sen hala soylemedin parolayi parola hayim düstü :27::27::27::27:

ömer napiooo ömer buyumustur ne zamandir konusmadik senle :27:

tvety bendensin canım
gece temizliği gibisi yok ohhh..
bayılırım gece iş yapmaya

Yahu şöyle pencereleri açacaksın balkonları yıkayacaksın
evi silip süpüreceksin kız gece gece bunları nasıl yapıyosunuz:26: :27:

ben çok seviyorum ya..gece gece çok zevkli oluyor...
havalandırma işide gündüz oluyor..
düşünsene bi kalkmışın her yer pırıl pırıl:12:

Yedim kuzum yedim dişlerimi fırçalayıp suyumu içtimmi tamam olur
Niye miden bulanıyo canım?:26:
İnşallah dayanırsın allah sabrını verir merak etme ben 2 gün önce tuttum çokta kolay geçti

bende dişlerımı fırcamaya gidiyodum su ıceyım kandıllde tutum cok zorlanmadım bu gece bısey yıyemedım cok kotu midem bulanıyo almadı ıcımm:25::25::25::25::25::25::25: bol bol dua et canım yaaaaa baskasının duası daha cabuk kabul oluyomus aklıma geledıkce butun herkeze dua etmeye calısyorum

supurgeyi sabahtan yaptim coluk yok cocuk yok tozlanmadi yani kalan seyleri yapiom bizde balkon yikama yok siliyorum onuda ayda yilda 1 :27::27:
Hakket la bende bu karı ne diyo dedim içimden:27:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

bende iyim..

ALLAH RAZI OLSUN CANIM,:16::16:

ay bende pazartesiden itibaren tutmaya basliyim o zaman pazartesi ve persembe gunu :16:

belinaysu valla herkes gider mersine ben gidiyorum tersine ben gunduzleri uyusuk oluom nedense aksamlari daha istahli yapiom isleri bide gunduz esim evde oluo bu hafta o evde oldumu is yapamiom uyuyo filan :1:

valla bende seviom 2 dk bitti sabah olsa tvye bakmaktan is yapamiom bide esim evde oldumu uyuyo filan yukardada yazdim:27:

eşim gecedeyken bende zorlanıyorum ama gece iş yapamıyorum tıkırtı olacak diye cam acamam karanlıkda korkarım makına calısmıyo bı toz yda yer sılınır onuda gunduz toplu yapıyorum

evet denkgelmedi bi ya...
parola hayim düştümü:1: one demek yav:1:
ömer iyi çok şükür 28 aylık oldu..
dillendi konuşuyo bıcır bıcır...

Belinaysu bacım 8 dakikamız kalmış ona göre haber vereyim dedim imsak vaktine az kalmış ben dişimi fırçalayıp geliyorum

eşim gecedeyken bende zorlanıyorum ama gece iş yapamıyorum tıkırtı olacak diye cam acamam karanlıkda korkarım makına calısmıyo bı toz yda yer sılınır onuda gunduz toplu yapıyorum

komşum olsa altımda bende yapamam gece..ama alt da kimse yok üstdede yok bizim...
tek biz varız..
müstakil gibi bi ev çatı katı falan var işte.:37:

ben havalandirmayi sabahtan yapiorum supurgeyide oyle zaten gec uyaniyorum tikirti oluo ama napalim idare etsinler,bide her zaman gece yapmam islerimi sadece esim gececi olunca boyle oluyor aslinda boylede rahat oluyor sabah kalkiyorumm isim yok yemegimi yapiorum rahat rahat :27:
evet denkgelmedi bi ya...
parola hayim düştümü:1: one demek yav:1:
ömer iyi çok şükür 28 aylık oldu..
dillendi konuşuyo bıcır bıcır...

oooo MASSALLAH :nazar:kocaman olmusss ay nasil tatlidir o ya resimleri yok mu kiz koysana bi gun :16:

survivor yarismasinda hayim varda surekli dusuyor acunda surekli hayim dustu hayim yine dustu diyor espiri gibi bisey oldu artik,

benim actigim konularda survivor hayim var 2.sayfada ustte orda videosu var izle istersen :27::27:

bende iyim..

Aman boşver canım sabah halledersin madem yorgunmuşsun benden sana izin hadi:27:

Back
X