Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kızlar bugün tekrar gördüm başağı ve konuşma fırsatım oldu sordum
yarışmanın hala sürdüğünü ve ağustos ayında sonlanacağını söyledi..
başkada birşey söyleyemedi çünkü çok ciddi ihtar almışlar
o da bu konuda profesyonelce davrandı, yine kendine yakışanı yaptı..

bende şu merveyi anlamıyorum
gizem ve hakan için aglıyor
yok onları dışlıyorlar falan

olur öyle şeyler günlük hayatımızdada
yaşamıyormuyuz bu tür şeyleri.

yarışma bittiğine göre yani yarışmacılar döndüğüne göre birinci belli oda ihsan öyle mi?
yarışmalarda iyi performans gösteriyor ama kişiliğini halen çözemedim...
gizemin mimikleri gerçekden çok itici hakanla da birleştiler iyice sevimsiz,şımarık oldu...

kızlar bugün tekrar gördüm başağı ve konuşma fırsatım oldu sordum
yarışmanın hala sürdüğünü ve ağustos ayında sonlanacağını söyledi..
başkada birşey söyleyemedi çünkü çok ciddi ihtar almışlar
o da bu konuda profesyonelce davrandı, yine kendine yakışanı yaptı..

nasıl ağustosa kadar
ozmn kendi ne geziyor burda
yada çoook önce
çekildi

ee canım burdan başağın elendiğini çok net anlayabilirsin yanii
daha nasıl net olabilirim
yarışma ağustosta biteceğine göre daha devam ediyor
ama birinci başak ve aydın olmıycak bu kesin
ikisini de gördüm çünkü..

hımm bende ekşi sözlükte okumuştum..geçenlerde hakan ve gizemi istiklalde el ele dolaşırken görmüşler..onlarda elendiğine göre sanırım birinci ihsan..bu ihtimal daha kuvvetli şuan..

Ben de Aydın'ı görmüştüm Pazar'da izine geldim demişti. Sinir olmuştum ne izni yaa.. Bize orada ağlıyorsunuz.. Yok çocuğumu özledim yok açım ne izni di mi ama.. Demek elendikleri için gelmişler...
Aydın'ı göreli 3 hafta olmuştur. Demek taaa o zaman elenmişti. Tabi bu mantıklı.. Önceden çekiliyor deme ki. Bizimle aynı anda elenenler de izlliyor... Ben geçen hafta oğuzhan'ın kızlara yaptığına sinir oldum.. ki Acun da çok güzel cevabını verdi ona.. ıçimde kalmadı yanii.. :1:

ee canım burdan başağın elendiğini çok net anlayabilirsin yanii
daha nasıl net olabilirim
yarışma ağustosta biteceğine göre daha devam ediyor
ama birinci başak ve aydın olmıycak bu kesin
ikisini de gördüm çünkü..

başak değil aydın değil gizem hakan göründüğüne göre onlarda elendi
oğuzhanı daha görcez demek biri eleyemedi gitti :delphin::delphin::delphin:

tek kelimeyle oğuzhana sinir oluyorum ...babaymış sana abi bile demem ben ya...saygıyı her zaman küçükler yapmaz sen efendi ol bakalım herkese çemkirip durma bi iş yapmıyo sadece yandan fit veriyo o kadar git adadan git çık dışarı mario alsanaalsanasmile
başak çok hanım bir kız yüzü fiziği ses tonu dudakları ahlakı çok terbiyeli bir kız
ayyy gizeme sinir oluyooom şımarık ötesi yaa kız güzel ama çok yapmacık ben öyle yaapmacık iyyiiivv miyuuuvv hauuvv konuşan kızlara tahammül edemem 2 saat yutkunup ondan sonra konuşup kalın sesiyle gülüyo yaa :oklava:
seda çok komik harbi bir kız dr derdini anlatması bide berkeye bağırması çok komikti berke konuşmuyo sümsüklükten laf bile söyleyemiyo o da diyoki kafamı şişirdin bi sus diyo yaa ağlamasıda aynı yaramaz çocuk
oğuzhan kadar da en sinir olduğum ertan uyuzu bu çocuk çok kompleksli o kadar
kemalde bi ayrı uyuz hakana darıldın tamam da o iki yüzlülerle niye kanka oluyonki sende kalıbının adamı değilsin anlaşılan
o adada bulunanların hepsi kişiliği bozuk sadece başak ve seda iyi biriymiş
noldu varmısın yokmusun da hepsi birbirlerine 'seni çok seviyorum biliyorsun' diyodular birbirlerine vıcık vıcık yapmacık sevgi gösterileri ayy o zamandan sinir oluyodum da izlemiyordum
ayy çok konuştum kaydirigubbakcemile3

Gizem,Seda ve Başağı seçti.
Eleme olmadı 27 Haziranda olacak.
Hakan dokunulmazlık oyununu kazandı.
Yani 2 kişinin ismini konseyde yazabilme hakkı olacakmış...

Haftaya muhtemelen Gizem gider.

bnce ertanın soyadı şu olmalıymışalsanaalsanasmile
ertan şeytan kötükedihüso
hm kafiye olarak uyuyor hmde kişiliğine yakışır bir soy isim olurmuş:oklava:

kim kimi eleyecek dedikoduları çok sinir bozucu...herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor.
özellikle ertan,aydın,oğuzhan gizli gizli de hakanla gizem iş çeviriyor...
sedaya çok güldüm herkesin taklidini baya iyi yaptı hele ertan çok komikdi:1:

seda gerçekten çok tatlı bir kız.dün akşam kopardı herkesi gülmekten.
bana kalırsa bu hafta gizem değil metin elenicek.çünkü başakta metine oy atıcaktı.boş oy olsun diye.çünkü diğer grup oğuzhanı yazacaklarını söylemişti.seda da başağın yazdığı ismi yazabilir bu yüzden metin gidecek adadan.başak ve sedanın tarafsız boş oyu farkında olmadan diğer gruba yarıycak.
oğuzhana uyuz oluyorum bende ama en az onun kadar hakan ve gizemede uyuz oluyorum.sedayı nasıl kandırmaya çalışıyor.başak ssana söylemiycek tabiki ama gizemi yazacak diyor.daha sonra tekli konuşmada başak kızları yazmak boş oy atıcak diyor.nasıl bir yalancıdır anlamadım gitti.tek amacıda son dörde 3 kız bir erkek kalmakmış.çok güldüm bu yorumunada ya.sen ne kadr akıllısın hakan bey.buldu çerezlik kızları hiç şansları yok tabi hakaının karşısında.nasıl olsa kızların beni yenme ihtimali olmaazz bile diyerek onları kullanıcak zeki arkadaş.sonrada paraları sevgilisiyle birlikte çatır çatır yiyecek.mervede değişik bi insan neden ağladığını hala çözebilmiş değilim.hakanla gizem dışlanıyorsa sanane.sen neden ağlıyorsun..
ertanda gerçekten çok plancı ama en azından direk gidip yüzlerine söylüyor ben seni yazıcam seni istemiyorum diye.kulüs yaptığınıda her fırsatta söyleyip hiç inkar etmiuyor.hakan ve gizem gibi içten pazarlıklı değil en azından.
nitekim en başından beri favorim değişmedi kızlardan biri alacaksa başak veya seda.erkeklerde ihsan kazanmalı.yarışmalarda ve ada hayatında en doğru dürüst insanlar bunlar ...

gızemın o yarısmadan gıtmesı gerekıo.sınsı yaa.
merweye ne oluosa neden kendını gızemın koruması gıbı hıssedıo anlamıyorum kukla
gızem nederse onu yapıo olamaz ya bole bıse.
ertan cok degısık bı kısılık ama benı eglendırıo o weya basak kazanmalı:)

Back
X