Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seda nın bacagının ertan nasıl sıkıyor öyle ya
hoşlanıyor gibide çözemedim
anaaaaaa fifty centin terli havlusu uğruna
seda zenci kadınla saç başa girdii:1shok:
Seda bı defol git şu adadan
alsanaalsanasmile
nasıl bır ses ,mimk o oyle ya alsanaalsanasmile
bende bu yarışmayı başından beri takip ediyorum.Bence Acun kuralları değiştirmekle çok iyi yaptı daha sekiz kişi varken yarışmada son dört belli idi böyle bir yarışma olmazki bir sürü oyun var ama son dört belli kulis yapılarak insanlar baskı altına alınarak hiç bir oyun da varlık gösteremeyen ertan oğuzhan gibi kişiler onu bu hafta yolluyorum bunu şu hafta diye ötüp duruyordu.Böylesi çok iyi oldu.
Seda kızlar adasında böyle değildi çok huzursuzluk yaratmıyordu ama adalar birleşince baskı ve politikayı kaldıramadı çok da akıllı bir kız değil belki ama yalancı yalancı diyerek çok üstüne geliniyor ayrıca bu kız sanırım türkçeyi sonradan öğrenmiş kendini rahat ifade edememeside belli anlaşmazlıklar yaratıyor.Sedacı felan değilim ama bir Aydın dan bir eminden daha kişiliksiz değil Seda da.
Oh be rahatladım amma dolmuşum manyak etdi bu survivor beni.İnşaalah MERVE kazanır çünkü bence aralarında en çok hakkeden o.Dur bide Başak a verip verişdireyim her suya girişinde bacaklarını bale figürleri ile sallıyor ya uyuz oluyorum he anladık bale yapıyon...
Son olarak Hakan rahmetlinin bir sözü ile kapatıyorum.
''Son dörde 6 kişi girmeyi planlıyorlar nasıl olacak çok merak ediyorum'' diyodu.....