Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

oh iyi ediyor sedaya o kızı bir temiz dövmeli birisi salak şey alsanaalsanasmile
evet acun onu sırf reytıng uğruna orda tutuyor çok güzel ortalık karıştırıyor çünkikötükedihüso

ertan nası itiyor sedayı ,sedada ne ddi kim bilir çenesi düşük bu kız yaakaydirigubbakcemile3birbirlerini yeselerde bizde kurtulsak

seda - başak - aydın - eran - oguzhan - hepsi süperr oyuncu , samımıyetsız .sahte boş ınsanlar..

aslında heps boş insan ..

Seda bı defol git şu adadan
alsanaalsanasmile

nasıl bır ses ,mimk o oyle ya alsanaalsanasmile

bende bu yarışmayı başından beri takip ediyorum.Bence Acun kuralları değiştirmekle çok iyi yaptı daha sekiz kişi varken yarışmada son dört belli idi böyle bir yarışma olmazki bir sürü oyun var ama son dört belli kulis yapılarak insanlar baskı altına alınarak hiç bir oyun da varlık gösteremeyen ertan oğuzhan gibi kişiler onu bu hafta yolluyorum bunu şu hafta diye ötüp duruyordu.Böylesi çok iyi oldu.
Seda kızlar adasında böyle değildi çok huzursuzluk yaratmıyordu ama adalar birleşince baskı ve politikayı kaldıramadı çok da akıllı bir kız değil belki ama yalancı yalancı diyerek çok üstüne geliniyor ayrıca bu kız sanırım türkçeyi sonradan öğrenmiş kendini rahat ifade edememeside belli anlaşmazlıklar yaratıyor.Sedacı felan değilim ama bir Aydın dan bir eminden daha kişiliksiz değil Seda da.
Oh be rahatladım amma dolmuşum manyak etdi bu survivor beni.İnşaalah MERVE kazanır çünkü bence aralarında en çok hakkeden o.Dur bide Başak a verip verişdireyim her suya girişinde bacaklarını bale figürleri ile sallıyor ya uyuz oluyorum he anladık bale yapıyon...
Son olarak Hakan rahmetlinin bir sözü ile kapatıyorum.
''Son dörde 6 kişi girmeyi planlıyorlar nasıl olacak çok merak ediyorum'' diyodu.....

uzun zaman aradan sonra dun aksam ızledım
seda evet cok konusuyor
susmayı ogrenemedı ama ertan kızın yanına polıtıkayla laf almak ıcın gelıyor
hıc konusturmuyor yalancısın yalancısın deyıp duruyor
ıyı dayandı valla dun aksamkı yayında ertana vurmadan
konserdekı sıyahı kadına yaptıgını aslında ertan katbekat haketmıstı

basak tamam sakın hanımefendı ama sınsı gorundu nedense gozume
cok sınsı bakısları ve tavırları var

oguzhan zaten hep o cenesıyle geldı bu zamana
ve herkes onu yenebılecegını bıldıgı ıcın dokunmuyorlar
ama asla son 10'nu bıle haketmeyen kısılıksızın tekı

aydın gercek hayatta dogru meslegını bulmus
gercekten ıyı satıcı
adama tavada balık hangı tarafını kızartıyor bellı degıl

ıhsan en azından cakallıgını ıtıraf edenlerden bırı tebrık etmek lazım

merve ıyı cıkıs yapmıs maasallah
sessız ve emın adımlarla ılerlıyor sanırım
son dakıka surprızı cıkmazsa ıyı gıdıyor

nedense hala bayanlardan bırının buyuk odulu alması taraftarıyım
erkeklerın ne kadar dedıkoducu ve duzenbaz olduklarını
ve aslında kadınlardan daha fazla ortalık karıstırdıklarını acık acık gorduk
bayanlar daha az gurultuyle ve bıleklerının hakkıyla geldıler
oguzhan asalagı gıbı baskaları uzerınden kulıs yaparak sırtlarda tasınmadılar

acun akıllı adam
son ana kadar baska surprız kurallar cıkacagını dusunuyorum
bu oyunu aydın, ertan, oguzhan ve sedaya kazandırmamak ıcın elınden gelenı yapacaktır

şu seda ve oğuzhan bi gitmedi ya. ne sinir tipler.
fragmanda Aydın oğuzhanın gitmesini istiyorum diyor seda'ya.
bu akşam kime oy atacaz görecez bakalım.
birinin arkasından kameralar önünde iş çevirmeye hiç çekinmiyorlar.
ne kadar rahatlar.

ertanın seda'ya israr ede ede yalancısın demesi hiç hoş değil.
yalancı olan bile bu sözlere tepki verir.
hee yalancıyım mı diyecekti yani.

seda ile ertan bugün ii kapışacak hatta ileri gidip önce ertan sedaya vuracak seda da altta kalamyıp ona vurcak bi ara sanki ertan sedann bacağını sıkıyor ne büyük terbiyesizlik
çok çirkinleşti bnce bu kadar olmamalı

Başak dün akşam kendini Seda ile kıyaslarken "ben daha sakin ve ağırbaşlıyım" dedi. Çok şaşırdım bırak da bunu seni tanıyanlar söylesin zaten öyleysen bunu söylemene gerek kalmazdı demek ki oynuyorsun ve oyunu görmüyorlardır belki diye bir de yorumluyorsun. Bravo. Kızların hepsi güzel, Başak akıllı biraz cin, Seda safım benim biraz oynasa kazanır ama oynamıyor. Merve de akıllı, hırslı ve becerikli. Seda'yı çok doğal buluyorum beni de sıkıyor bazı huyları ama neyse o. Oynamıyor bence. Merve'nin hırsına hayran kaldım Seda'nın dediği gibi arap atı gibi sonradan açıldı. İnşallah kazanır. Ben de kızlardan biri ödül alsın istiyorum açıkçası. Oğuzhan'ı nasılsa eleriz diye bırakıyorlar ama ister misini o alsın ödülü.. akannehir

bende başak iyidir diyordum ama o kızda fena sinsi hee gizemi yazdı gizem gittiği hafta sedayı geçen hafta yazdı sıra merveye gelse onuda yazacak ama yüzlerine gülüyor canım diyor mervede iyi etti onu götürmedi ödül oyununa merveyi sevmezdim ama bence karakterli kızmış ihsan yada başak kazansın diyordum fikrimi deiştirdim ihsan yada merve kazansın:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi birbirinden gıcık bunların hiçbirini desteklemiyorum ...:umursamaz:
özellikle başak çok sinsi ağır ,nazik kız havalarında ama içden pazarlıklı...
seda gene ne olduğu belli çenesi düşüklüğünden başına her şey geliyor...
aydına diyecek bir şey yok her şey ortada,ertan da çok fena
ödül oyunu süperdi...seda gene yaptı yapacağını hay Allahım:1:

bende bu yarışmayı başından beri takip ediyorum.Bence Acun kuralları değiştirmekle çok iyi yaptı daha sekiz kişi varken yarışmada son dört belli idi böyle bir yarışma olmazki bir sürü oyun var ama son dört belli kulis yapılarak insanlar baskı altına alınarak hiç bir oyun da varlık gösteremeyen ertan oğuzhan gibi kişiler onu bu hafta yolluyorum bunu şu hafta diye ötüp duruyordu.Böylesi çok iyi oldu.
Seda kızlar adasında böyle değildi çok huzursuzluk yaratmıyordu ama adalar birleşince baskı ve politikayı kaldıramadı çok da akıllı bir kız değil belki ama yalancı yalancı diyerek çok üstüne geliniyor ayrıca bu kız sanırım türkçeyi sonradan öğrenmiş kendini rahat ifade edememeside belli anlaşmazlıklar yaratıyor.Sedacı felan değilim ama bir Aydın dan bir eminden daha kişiliksiz değil Seda da.
Oh be rahatladım amma dolmuşum manyak etdi bu survivor beni.İnşaalah MERVE kazanır çünkü bence aralarında en çok hakkeden o.Dur bide Başak a verip verişdireyim her suya girişinde bacaklarını bale figürleri ile sallıyor ya uyuz oluyorum he anladık bale yapıyon...
Son olarak Hakan rahmetlinin bir sözü ile kapatıyorum.
''Son dörde 6 kişi girmeyi planlıyorlar nasıl olacak çok merak ediyorum'' diyodu.....

son lafına gülmekten öldüm resmen hakanın lafını yazmışsın
hakkatten ya çok komikkkaydirigubbakcemile3

ertan: seda güzelsin hoşsun ama boşsun

seda: güzelsin hoşsun ama benim değilsin demek istedin heralde

:roflol::roflol:

Back
X