Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ıyyy iğrendim şu sedadan iyice bıngıl bıngıl selilütlü bacaklarını sallama be kusacam :bbofff hadi merve heyacan yaptımakannehir

yihuuuu defolll sedaaaa :lepi: valla aynen tahminlerim tuttu hadi son dörtlüyüde bilirim inşalahhh:lepi:

yalnız bu ağlama olayına kesinlikle inanmıyorum timsah gözyaşlarıkaydirigubbakcemile merve artık seda içinde yarışıcam derken başak çok pis bakıyordu merve yivrum tikkat et başak çok fena sinsisempatiksalakcinni

ama ben üzüldüm valla sedanın gitmesine, bu yarışmayı kızlardan biri alsın istiyosum merve, başak, seda fark etmez
ama kızlar gitgide azalıyo
:hulya:

ya oguzhani görünce tansiyonum düsüyor o yüzden gercekten izlemiyorum..rahmetli babaanneminde ses tonunundan rahatsiz oldugu kisilerle konsuunca tansiyonu yükselirdi..
icim bir tuhaf oluyor cok fazla siddet egilimi geciyor ona karsi bakmiyorum ay yazarken bile anlatamiyorum bir insandan bu kadar negatif elektrik alinir mi,
birde ertan onun yüzünede bakinca soyulmus burunu ve gözleri ve sakallari hareketleri sinir ediyor hasta oluyorum ya izlerken ayy suanda düsündükce bile tavan yapti sinirler biran önce bitse artik bakmak istiyorum bakamiyorum ya a oguzhan gitsin yaa

sonunda gönderdiler seda yı kına yakarlar artık
başak ı kullanıyorlar farkında değil başak
Allah ım şu ertan bi gidemedi ya millete yağcılık yapmaktan kaldı orda
oğuzhan ve ertan hiç hak etmiyor şimdiye kadar hiç bii yarışı kazanamadılar
aydın oda bi gıcık ödül oyununda merve onu seçince ne yalakalıklar yaptı bide demiyor mu ben de sizi götrürdüm diye
bunların hepsi dedikoducu iki yüzlü kızlar erkekler kadar dedikodu yapmıyor...
bide şu oğuzhan konseydi kendi adı
çıkmayınca ohh diyorya sinir oluyorum

aynen bende şu oğuzhanın hohlamasından nefret ediyorum.
inşallah haftayada o gider. kötükedihüso
şimdi kendini elemesinler diye sus pus.
yarışmanın başlarında böylemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…