Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Zamanında yarışmanın birinde o kum çuvallarıyla, en has düşmanlarına saldırıyor gibi saldırıp Başağın beynini patlatacaklardı neredeyse o Ertan ve Aydın kişileri. Şimdi hem onun adını yazıp hem de elendi diye Merveye diş biliyorlar... ulen yaptığınızla dediğiniz az biraz birbirini tutsun.. az delikanlı olun bee..

Zamanında yarışmanın birinde o kum çuvallarıyla, en has düşmanlarına saldırıyor gibi saldırıp Başağın beynini patlatacaklardı neredeyse o Ertan ve Aydın kişileri. Şimdi hem onun adını yazıp hem de elendi diye Merveye diş biliyorlar... ulen yaptığınızla dediğiniz az biraz birbirini tutsun.. az delikanlı olun bee..

hatırladım o oyunu, acun uyarmak zorunda kalmıştı, can yakmanıza gerek yok diye, aman al birini vur ötekine işte:hulya:

Çok iyi yaptı valla ellerine sağlık... en azından beni yazma beni yazma diye yalakalanmadı kimseye, bileğinin hakkıyla kazandı oyunları. Gizemi de Hakanı da sevmem ama onlarınki can değil miydi? Az bile yaptı bence, gönderdiklerine saysınlar küçük hanım Başağı.

ihsan iğrençleşti,hani bu yarışmaydı

intikam soğuk yenen bir yemektir...geçen hafta merveyle sedayı başak hanım karşı karşıya getirip, merveye sedayı eletirken iyiydi değil mi...İhsan beyler rahatsız olmamışlardı o zmaan...olayda nefret edilecek bişey görmemişlerdi...ya başak, merveyi okadar ağlatı seda giderken ama o arkadan bıçaklayan olmadı tabiii...ne içten pazarlıklı bir kız o...
çok keyifle izledim akşam programı...ve yine söylüyorum, intikam soğuk yenen bir yemektir...ohhh...aciip keyif aldım ben...

ihsanın intikam çığlıkları
merveye acıdım ALLAH yardımcısı olsun

ShowTv - Tv Programlar

ertanla aydına sinsi denemez, sinsilik gizlice yürütülen bişeydir, bunlar öyle değil,
artık bunların apaçık ikiyüzlülüklerinden baygınlık geldi, aynaya nasıl bakıyorlar acaba

videoda ihsan nefret naraları atarken, merve ellerinden gelse beni boğacaklar bu ne hırs demekte
haklıda sanki kalanlar parayı kırışcak, o parayı biriniz kazancak ve kim kazanırsa kazansın yüzük kardeşine koklatmıcak
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ama bişeyi kaçırıosunuz
gerçekten de başak ve ihsan sağ gösterip sol vurmadı
mervedeseda da kaneidlerinin yazılacağını hep biliyorlardı
başak ben merveyi yazmam demişti sedayı düelloya sokmuştu
grup dışında bi o vardı
ama şimdi grup dışındaki tek kişi dokunulmazlığı aldı
ve grup içinden iki kişi çıkacağğı belli idi biri başak idi bunu zaten başakta biliodu
oyüzden diğerlerine bişi demedi ama beni kullanıdlar dedi genede
ama merve sanki başakla imiş gibi davrandı
mllete ihsanı ertanı yazmam dedi
en son anda sözde öc aldı ve ihsanı söyledi
bunu yarışma olduğu için yapsaydı okey
ama tamamen öc alamk için yaptı kimsenin de bunu yapacağını bilmemesi arkadan bıçaklamaktır bi yerde

ha başak da çok güveniodu kendine ben yenerim karşıma oğuzhan çıkacak zaten vs diye
sanıoduki grupta ihsan onu koruyor grup dışında da merve
ama öyle değilmiş işte
o da buna bozuldu

asl sinsi ertan kim ne derse desin
kim kazanıosa yanına gidio
şimdi sana iyi davranmak lazım yazmaman için dio
çaktırmadan laf almaya çalışıo
gönlünü fet etmeye çalışıo
ve bu hareketi yapan ben bi tek onu görüyrum

aynen canım ben dün gecede belirttim bunu merve sinsiliin alasını yaptı alsanaalsanasmile

ıhsanın duelloda basak kaybedınce opup sarılıp kızı koklamasından bellıydı ıcıne oturdugu
pehhh :delphin:
bır de vaktınde kumlara baska kızın adını yazmıs
bastan satıcı bunlar
erkek mılletı ıste bır de bayanlara derler dedıkoducu kıncı ve olaylara takılıp kalıyorlar dıye alsanaalsanasmile
hos basak ta ne buldu onu da anlamadım yaa
kız da gercek hayatta mendılını bıle atmaz ona :1closedeyes:

ıhsanın duelloda basak kaybedınce opup sarılıp kızı koklamasından bellıydı ıcıne oturdugu
pehhh :delphin:
bır de vaktınde kumlara baska kızın adını yazmıs
bastan satıcı bunlar
erkek mılletı ıste bır de bayanlara derler dedıkoducu kıncı ve olaylara takılıp kalıyorlar dıye alsanaalsanasmile
hos basak ta ne buldu onu da anlamadım yaa
kız da gercek hayatta mendılını bıle atmaz ona :1closedeyes:

hakan gizemle
furkan berkeyle
seda ertanda da vardı birşeyler
ihsan da başakta heves ettiler arkadaşlarından
ıssız adada fazla alternatif olmayınca elektrük aldılar

ertanla sedanın ısı
kedı ulasamadıgı ete mundar dermıs hesabıydı
ertana pabuc bırakmaz seda ve ertan bunu cok ıyı bılıyordu
onun ıcın hem kedı gıbı kuyrugunda gezıyordu hem de laf atyordu kıza

ıssız ada ısı falansa bu yakınlasmalar
allahtan aydın ve oguzhan evlı
yoksa dusunemıyorum ortalıgı

Merve neden sinsioluyor anlamadım tarafını belli eden bi kişi sonuçta kendi gurubunu sonuna kadar desteklemesi çok önemli,asıl sinsiler aydın gibiler .o kadar erkek toplasan bi merve'nin tırnağı etmez helal olsun sana karakteinyle uyumuyla çok beğeniyordum şimdi zekasıylada hayran bıraktı.kazanmasada bu hareketiyle kazanmış gibi oldu .kim istemez ki merve gibi bi dostun olsun sağlam karakterli kız.

inşallah bu yarışı merve kazanır orda tek hakeden kişi o çünkü..tek başına okadar yılanla mücadele ediyo helal olsun o kıza. sonuna kadar destekliyorum merveyi...

ihsanın merveye düşman kesilip onu resmen tehdit etmesi okadar ayıptıki ona hiç yakıştıramadım

seda ile merveyi başağın yüksek katkılarıyla birbirlerine kırdırmaya çalışırlarken gayet iyiydi kimse iki yüzlü değildi mervenin yaptığımı ayıptı.çok güzel çok stratejik çok mantıklı bir seçim yaptı merve.

asıl iki yüzlü davranan başaktı.gider ayak söylediği sözler de bunu gösterdi.başak onu son 4 e sokmak zorunda değil o grubunu seçmişti ki o seçtiği grup onu yolladı oylarıyla.madem merveye bu kadar güveniyordu zamanında yanında olsaydı

Kesinlikle kazanmayi Merve hakediyor
Helal olsun kiza vallahi dun aksam çok keyifli bir program izledim
Cok guzel bir ders verdi hepsine, helal olsun vereliniortak

evet canım o dersi haketti onlar ki merve o kararı vermeden ben diyodum eger aklını kullanırsa bu kız ihsanı söyler sedayı yollarken nasılmış ona göstersin.ama ihsan o kadar adi ki kendini adanın hakimi zannediyo bütün emirleri o veriyo keşke başak yerine o gitseydi ..merve kazancak bu yarışmayı okadar erkegin içinde tek delikanlı o kız..

Back
X