Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

magazin-turu-788385.Jpeg

yakışmışlar ha:1:

merve zaten ihsana nefret beslemiyodu ki, bi triplere giren ihsan, 5 yaşında sanki, küstüm senle konuşma benle:umursamaz: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ihsan bu defada merveye aşık olurmuş, ne de olsa adada başka kız kalmadısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu yarışma ne zaman bitti de bunlar kilo aldı da ten renkleri açıldı o kadar süre geçti mi istanbula döneli
foto eskiye ait olmasın

bu yarışma ne zaman bitti de bunlar kilo aldı da ten renkleri açıldı o kadar süre geçti mi istanbula döneli
foto eskiye ait olmasın

demet kıvırmış sonradan şaka yaptım demişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

resimde mervenin farklşı görünmesinin sebebi makyaj, ihsan aynı bence
:hulya:

ooo dışarıda kanka bilem olurlar sevgi bilem olurlar show için para için adada yeriz birbirimizi ayağıı hihoytttttt :lepi:

yarışma mayıs sonu veya haziran başı bitmiş diye duymuştum bir ara

bncede mayıs sonu bitmiş olsa gerek
çünkü onlar nisan gbi felan ordalardı
bi konuşmalarında geçmişti
bi ara çok yağmuj yağıyordu nisan yağmuru demişlerdi
birde geçen hafta bursann şampiyonluğunu sölemesi
bursa şampiyon olalı 3 ay geçti

birde modemo arkadaşımz
kaç ay önce
başağı okulda gördüğünü sölemişti
ama yarışmayla alakalı konuşmadığını sölemişti
ee başak eleneli daha 2 ahfta oldu
yani çekimler biteli çok oldu
sadece final türkiyede olcak

aman ii olmş azıcık kilo vermesi şarttı o oğzhanın.ki azıcıkta sayılmazz.yatsn kalksn dua etsn o kilo verdğinee.evet aylar önce btti çekmler.2 ay önce survivor başlamadan önce.acunun yorumu vardı yazıyla.işte daha survıvor yarışması bitmemişti.biten haberler yalandır.sadece panama adasında ki çekmler bitmiştir.final tr de canlı olarak yayınlanacaktır yazılmıştı...bide ertana şampyn olmasını sölemesi çok komkti.ertesi gn söylüyo ertana.bizede diyi ki aylar önce şampyn olan bursasporu şmdi sylyruzz.hee bizde yidikk :D kaydirigubbakcemile3

Back
X