Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dokunulmazlık yarışında ertanla aydını gördünüz mü ya, a.ılar resmenkafamçokkarıştı
resmen intikam alır gibi attılar çuvalları
hele gizem e karşı daha serttiler hakanın intikamını alıyorlardı sanki
bu yarış biraz adaletsiz gibi geldi bana erkekler daha kuvvetli sonuçta kızlar zayıflar üflesen uçucaklar
esmer seda gitti cnm...
insanlar,herkesin kişisel tercihi...heh bide berke var tam mıymıntı,afrika açlarrına benzemiş dün akşam ölü balık gibi bakıodu etrafa :=)inş başak yada merve kazanır yarışmayı,onlar hakedio kesinlikle.
esmer seda gitti
esmer seda gitti cnm...
.heh bide berke var tam mıymıntı,afrika açlarrına benzemiş dün akşam ölü balık gibi bakıodu etrafa :=)
bence berke yi elemleri gerekirdi hep mızmız hayattan bıkmış bi kız hiç yarışmıyorda bi işe yaramıyor
bence berke yi elemleri gerekirdi hep mızmız hayattan bıkmış bi kız hiç yarışmıyorda bi işe yaramıyor
berkeye sevgilisi bile güvenmiyo, furkan son gün ben berkenin finale kalcağını sanmıyorum demişti
berkeyi niye elesinlerki canım, çemberin zayıf halkası, sedayı daha güçlü gördüler demekki
sonuçta onlarda kendi aralarında rakip
ama en azından çirkinleşmiyolar erkekler gibi, erkeklere baksan sanki adayı onlara vereceklermiş gibi deli hırsı var:hulya:
eleme öncesi gizem ile merve ada da konuşuyordu berke yi yazalım felan diye konuşuyorlardı
canım parça parça izledim ben
oğuzhanın paranoyası yalanmış demekki bunların 4 lü yapmaya falan niyeti yokmuş, gizem berkeyi elemeyi düşündüğüne göre, bende inanmamıştım zaten bu 4 lü yapcaklar hikayesine