- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gazetede okudum ben de ,
hakan , gizem , emin ve kemal'i ist. de görmüşler ,
kızların ada da o kadar bakımlı olması , erkeklerin saç sakal karşmış olması da dile getirilmiş , ben de düşündüm ,
bu kızların kaşları hep alınık , bacakları kolları ? acaba onlara izin veriolarmı o şeyler için ?
kol altı bacak kaş alma gibi şeyler karşılanıyormuş(temizlik amaçlı olduğu için), ama saç sakal kesmeye lüzum yok ya onlar karşılanmıyormuş:ecrin_bebek:
kızlar yarışmamın çekimleri tamamlanmış sanırsam kulağınıza gelen bişi varmı kimin 1. olduğu hakkında. ya önce şu ertanı yollasalar sonra aydın oğuzhan he bide kızları satan başak var tabiki bunlar gitse süper olcak:)))
Canım yarışma çekimleri çoktan bitti, zaten toplamda 2 ay sürüyormuş onlar yarışmak için bir hafta değil g1 gün bekleyip yarışıyorlar, acunda saolsun bölük pörçük yayınlıyo 1 bölüm oluya 2-3 bölüm(
Şu an çekimler bitti, yalnız yarı final ve fina için bekliyorlar o canlı yapılacak...
kızlar yarışmamın çekimleri tamamlanmış sanırsam kulağınıza gelen bişi varmı kimin 1. olduğu hakkında. ya önce şu ertanı yollasalar sonra aydın oğuzhan he bide kızları satan başak var tabiki bunlar gitse süper olcak:)))