Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kızler yarışmanın çekimleri bitmiş diye bi duyum aldım varmı kulanıza gelen bişi kimin 1. olduğu hakkında. ertanı göndersinler önce sonra oğuzhan sonra aydın emin he bide kızları satan başakta var :)

ihsan kazanmış diye okumuştm nette ama aslı var mıdır bimem cnm
gerçihakan elendi başka kim alcak ki..doğru olabilir belki

kızler yarışmanın çekimleri bitmiş diye bi duyum aldım varmı kulanıza gelen bişi kimin 1. olduğu hakkında. ertanı göndersinler önce sonra oğuzhan sonra aydın emin he bide kızları satan başakta var :)
evet çoktan bitmiş hatta son bölümü floryada çekilmiş ama ada gibi göstericeklermiş senaryo yani
ekipte çalışan birinden duydum

merhaba surviorun son bölümünde bittikten sonra bir yazı geldi.basında çıkan haberler yanlış diye.ve eklemişler...panamadaki çekimler tamamlandı.ama yarı final ve final eylül ayında türkiyede olacak diye yazdılar.yani birinci henüzbelli deil.sanırım son 4 kişi kaldı.eylülde belli olacak birinci....

evet canım oğuzhanın ohhh deyişini görmeliydin:1:

ay dün buraya yazdıklarım silinmiş o kadarda yazdıydımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet sınır oldum bende
bır suru uzun uzun yazmıstım hepsı gıtmıs
hıc yazamıcam valla ama ozet su kı
ısın ıcıne para gırınce mılyonların gozu onunde cevırılen dolapları asıkare goruyoruz

herkes hakana zıttı. şimdi hakan gitti. kim kime düşecek bakalım :) aynı grup içinde gruplaşmalar olacak bu kez

hakanı da gönderdiler...şimdi birbirlerini eliyecekler.
hakan resmen mücadele etti gideceğini biliyordu ama direnemedi...
erkekler çok sinir..ama başağı ve sedayı da anlayamıyorum...
başak sinsi ,seda çok mu saf yoksa saf ayağına mı konuşuyor
anlamış değilim.kafamçokkarıştı

Sonunda acun programın reklamlarındada altını çizmiş, sonuç belli değil daha türkiye çekimleri var diye:hulya:

Kızlar, Allah günah yazmasın:Saruboceq: ama belirtemeden geçemeyeceğim. Oğuzhan'ı gördüm mü aklıma hep kunduz adında küçük hayvancık geliyor. Saçının tarzı ve seyrek haliyle yüzü bir bütün olarak bana onu anımsatıyor.

Kızlar, Allah günah yazmasın:Saruboceq: ama belirtemeden geçemeyeceğim. Oğuzhan'ı gördüm mü aklıma hep kunduz adında küçük hayvancık geliyor. Saçının tarzı ve seyrek haliyle yüzü bir bütün olarak bana onu anımsatıyor.

bu hayvancağız mı ?
igor.jpg

*
LiveImages%5CFoto%20Haber%5C504%5CKunduz%20400%20y%C4%B1l%20sonra%20do%C4%9Fdu%5Ckun1.jpg

:1:

ayyyyyyyyyyyy
aydın ne kadar sinir oldu ödül kazanamadı diye
ertan gitti diye delirdi adam resmen

evet ama sapık, içten pazarlıklı bi kunduz, doğada bu karakterde bi kunduz var mı bilmiyorum ama :1:

ne diyo bide, onu bu hafta elemeyelimde bu haftada da eziyet çeksin

kim için dedi onu

uyuz ya, sevimsiz

selam kızlar dünkü bölüm güzeldi
seda ile ertan arasında bişeyler başladı
ilk günden tahmin etmiştim ben ya bakalım neler olacak
dünkü ödüle giderken seda da gitseydi ateş bacayı tamamen sarardı :jeyyar:

selam kızlar dünkü bölüm güzeldi
seda ile ertan arasında bişeyler başladı
ilk günden tahmin etmiştim ben ya bakalım neler olacak
dünkü ödüle giderken seda da gitseydi ateş bacayı tamamen sarardı :jeyyar:

nası yani ya, aşk gibi bişeyler mi, seda gayette ertana çemkiriyodu amasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X