Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

dünkü bölüme bakmadın mı
ertan arkada konuşuyo ya
diyo işte aramızda bişey yok sedayla onu sölyim ama neden olmasın hoş kız falan demeye başladı
ertan bilekliğini verdi ya sedaya içinde bişey yazıyo falan dedi

dünkü bölüme bakmadın mı
ertan arkada konuşuyo ya
diyo işte aramızda bişey yok sedayla onu sölyim ama neden olmasın hoş kız falan demeye başladı
ertan bilekliğini verdi ya sedaya içinde bişey yazıyo falan dedi

ayyy oralarını görmemişim, seda gözümden düştü şimdi valla:umursamaz:

bence ertan sedaya baya bi aşık hemde varmısın yokmusun yarışmasından beri.ama seda ona karşı bişey hissetmiyor.komik çatlak sevimli bir kız aama birazda sinsi.son 4e kalabilmek için sadece ertana yaklaşıyor bence.
oğuzhan, türünün son örneği bi adam yan gelip yatıyor bide emir veriyor millete.
aydın desen ödüle gidemedi diye çıldırdı kemale suç atıyor.adam kırk yıld abir bişey kazanmış istediğini götürür sana mı soracaktı yani.üstelik daha geçen hafta gitti oda ödülü.
emini hala çözemedm yanar döner bi kişilik.kim işine gelirse ondan yana.
yarışmadaki en doğru düzgün insan ihsan, umarm birinci olur.ama ilk fırsatta onuda elemek istiycekler çünkü en güçlü rakiplerden biri o şuanda.

-bu arada gizem gidince merve ve başak baya bi samimi oldu sizde farkettiniz mi?

Son düzenleme:
[/B]
nası yani ya, aşk gibi bişeyler mi, seda gayette ertana çemkiriyodu amasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet ertanda bişeyler var ama seda da yok sanırım...kaydirigubbakcemile
herhalde bunların aşkı kavgayla başlıycak dünkü bölümde ertan bir uyandı sedam nerde?sempatiksalakcinni diye sonra bulup elindeki bilekliği uğur getirsin diye ona verdi içinde de bişeyler yazıyormuş sonra okuycak...

ödül oyunu çok eğlenceliydizemuszemus ...çamurlara bulanmak ...tabi ödülde güzeldi.
yarışmaya yakışmayan kişiler oğuzhan ve emin onlar gitseydi hakan dursaydı bari...
diğerleri de gıcık hakan dahil ama oğuzhan ayrı olay ...bu arada bende oğuzhanı süper mario oyun karakterine benzetiyorum:1:

ertan sedaya demiş zaten , senden çok hoşlanıorm filan die ,
seda da geçen bölümde sen böle böle demedinmi , şimdi döneklik yapıosun filan demişti kaydirigubbakcemile2
şu oğuzhan bir gitse rahatlayacağım ya guclubacismile
bence başak da ihsandan hoşlanıor , ihsan da tabi , çok net boshayallersmile

adada karşı cins olarak sadece birbirlerini görüyolar, çok sakıncalı bi durum valla, her kadına bi erkek düşmüyo çünkü :1:

Yarışma sonunda yeni sevgililer çıkacak ortaya durum onu gösteriyor İhsanla başak ,seda ve ertan dün ertan zaten belli etti kedi köpek gibiydiler neler söylediler geçen hafta birbirleri hakkında şimdi ertan ben sedayı yazmam diyor Başakta zaten ihsan için adam gibi adam diyor Ben şu an itibariyle emin yada oğuzhanın gitmesi taraftarıyım emin zaten kendi çapında eğleniyor bir dokunulmazlık kazandıya kendini çok güçlü görmeye başladı Dün ödül oyununu kaybetti diye nasıl bozuldu bu kadar olur Aydında neyin tripini yapıyorsa çözemedim gitti sanki geçen hafta giden o değildi sanki yanında kemali götürdü ondanda aynı jesti beklıyor Bakalım bugün akşam kım elenecek

ertan seda yı seviyor
ihsan da başak ı seviyor
ertan seda yı acayip savunmaya başladı
kemal de ihsan ile başak ödül oyununda boşa seçmedi :1:

başak çok gıcık bi kız yaaa... oğuzhanıda neden getrmişler adaya acaba hiç bi işlevi yok yan gel yat ohhh

öyle miymiiiş ben izlemiyordum
başakla ihsan yakışır bence :D

başak güzel kız ama ihsan yani ne bilim ben beğenmiyorum:)) bu adada hergün birbirlerini gördükleri için azda olsa birilerinin ilgisini hisettiklerinde duygular değişebiliyor ben sanmıyorum başağın ihsana bakacanıCADIARZU

başak güzel kız ama ihsan yani ne bilim ben beğenmiyorum:)) bu adada hergün birbirlerini gördükleri için azda olsa birilerinin ilgisini hisettiklerinde duygular değişebiliyor ben sanmıyorum başağın ihsana bakacanıCADIARZU

ben de başağı beğeniyorum yüzü çok hoş, adadaki en yakışıklı ihsan olduğu için birbirlerine yakıştırdım yaşları da uyuyor :)

ayyy emin in kumsala yazdığı yazıyı gördünüz mü?:1:
daha yazıcağına dağa yazmış ayy ne güldüm kaydirigubbakcemile3
bu adam çok alem ya

ayyy emin in kumsala yazdığı yazıyı gördünüz mü?:1:
daha yazıcağına dağa yazmış ayy ne güldüm kaydirigubbakcemile3
bu adam çok alem ya

ya öyle yazan insanlar gerçekten bilmiyor mu sizce ?
yani mide yerine miğde, eğlence yerine eylence, değil yerine deyil yazanlar neden öyle yazıyor, doğrusunu bilmiyorlar mı, ben çok sinirleniyorum.

Zavallı Emin'i elediler.
Hiç hak etmedi içi temiz bir adam bence.
Ne fitne fesat insanlar var orada :mymeka:
Ertan da bal gibi sedadan hoşlanıyor :asigim:
Yok kanı kaynamış da bilmem ne.Pehhh
Nan beni seni adadan göndertmem deyip duruyor.

Tencere kapak olurlar tam:icecream:

Back
X