Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ya oguzhani görünce tansiyonum düsüyor o yüzden gercekten izlemiyorum..rahmetli babaanneminde ses tonunundan rahatsiz oldugu kisilerle konsuunca tansiyonu yükselirdi..
icim bir tuhaf oluyor cok fazla siddet egilimi geciyor ona karsi bakmiyorum ay yazarken bile anlatamiyorum bir insandan bu kadar negatif elektrik alinir mi,
birde ertan onun yüzünede bakinca soyulmus burunu ve gözleri ve sakallari hareketleri sinir ediyor hasta oluyorum ya izlerken ayy suanda düsündükce bile tavan yapti sinirler biran önce bitse artik bakmak istiyorum bakamiyorum ya a oguzhan gitsin yaa

izleyciye verdiği rahatsızlıktan ötürü diskalifiye edilir belki canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Seda da gitti, yorgan gitti kavga bitti mi olur asıl ortalığı karıştıran kim ortaya mı çıkar görücez..
Ertan nasıl bir gıcık kişilik yaa dokunulmazlığı kazanan Başak'ın yanında bitti hemen, bri kanka bir kanka, Oğuzhan'a da herkes gider biz kalırız diyor ay bir kahkaha atmışım kendim bile şaşırdım. :roflol: İki yeteneksiz ölürsünüz orda açıklıktan.. :roflol:
Seda ve Merve düelloya çıkınca açıkçası Merve alsın istedim çünkü Seda'yı eziyorlardı, fazla sivrildi, adı çıktığı içinde inmedi birtürlü.. Ada onsuz durulacak mı görücez bakalım. Bu bir ikincisi de Merve daha güçlü ve akıllı, yarışmayı kazanma şansı var ama Seda'nın maalesef yoktu. Haftaya dokunulmazlığı Merve alamasa bile düeloda birini çıkaracaklar karşısına ve yenme ihtimali çok fazla! Dokunulmazlığı Merve alırsa yeme de yanında yat olur :1:

seda gıtttıııııı
her yarısmacının bır gun gıdecegı gıbı gıttı
renklı kızdı ama fena da olmadı gıtmesı kazanamayacagını dusunuyordum zaten

merve arap atı mısalı acıldı
aslında az cok gerceklerı de goruyor ama yanlıs kısılerle paylasıyor dusuncesını
ınsa allah fınale kalır dıyeyım

basak salak bır kızmıs yawww
o kadar bılmezdım hanımefendı zannederdım halbukı
ıhsan acık acık soyledı erkekler cakal dıye
kızı kullanıyorlar salak kendını kullandırıyor

ertan ve aydın cok dedıkoducu
meger bu erkekler bızım bıldıgımız kadar agır olmuyormus
erkegınde dansozunu gormek farklı bır bakıs acısı uynadırıyor ınsanın gozunde

oguzhan sans mı dıyeyım
kolay lokma mı dıyeyım ne dersem dıyeyım bu zamana geldı ama
bundan sonrakı hayatını nasıl yasayacak merak edıyorum
bır de kızı varmıs emınım tum cevresınde yerın dıbıne gırmıstır kızı
yasını basını almıssın be adam
bu yastan sonra barı haysıyetını dusun ama para nelere kadır yarabbım
fena sınırlenıyorum bu adama
o adada ben olsaydım coktan ıcabına bakmıstım o sekılsız herıfın
mıllet ıyı dayandı

oğuzhaa iflit oluyorum hele
ohh çekmelerine ismi çıkmadığında sevinmelerine gıcık oluyorum
oda farkında bi halt yapmadan oralara geldiğinin
kendide dio güçsüzüm diye beni son e taşıyabilirler vs
ki haklı öle düşünüolar zaten
adam taktik mi yaptı acaba güçlü görünmiyip göze batmıo
son anda gücünü çıkarcak ortaya
olur mu olur yani
aydın çok oynak oldu
merveye oğzhanı sevmiyorum ona vercem oyumu diyip merveye verdi
bunlarda çıkacak ortaya
zaten bundan sonra birbirlerini yerler artık
dokunulmazlık alamayan büyük tehlikede olacak

seda gitti aslında adadaki en dürüst kişilerden biriydi bence
oğuzhanda tatktik yapıyo gibime geliyo güçsüzüm falan diye
kimse de onu rakip görmediği için elemeyi düşünmüyor onu
bence finale kalırsa gerçek oğuzhanı görücez
aydına da sinir oldum ben sizi götürdüm siz de beni ödeştik diyo herşeyi karşılıklı yapıyo uyuz herif
ertan sedaya yanık bal gibi ama adada kimse sedayı sevmediği için itiraf edemedi ama çıktıktan sonra bişiler olabilir onların arasında
başağı çok beğeniyorum hareketlerini falan ama bu hafta ben ağırbaşlıyım demesi talihsiz bi cümle oldu bence
umarım yarışmayı ihsan ya da merve kazanır

ertan sedaya yazıodu baya ama sonradan sedanın çemkirmelerine dayanamadı vazgeçti heralde neydii o dünkü kavgaları öle yaaa ertanıda sevmem ama seda dün çok abarttı ertan 2 tane çaksa yeriydi yani..
aydın da ne yalancı adam yaa bence adadaki en güvenilmez en yalancı adam aydın ben oğuzhanı hiç sevmiyorm o gtsin istiyorm diyodu sonra merveyi yazdı merve onu ödülde yanına alıncada merveden iyisi yoktu komşu kızı falan diodu
ertanla ihsanında da başağa sen oyun kazan biz senin yerine düşünür seni yönlediririz demsine ve başağında buna tepkisiz kalmasına sinir oldum adamlar açık aık söylüyolar işte biz seni kullanıyorz diolar o hala grubum grubum diyo bence onunkide köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek başak da kurnaz bi kız çünkü hesap kitap yapıyo
en düzgünleri merve gbi görünüo şimdilik en ezından tavrı belli kimin yanında olduğu başından beri belliydi hakan elendikten sonra da karşı tarafa geçmedi ama kimseyle kötüde olmadı tek başına mücadele edio inş o kazanır

sedayı gönderdiler artık ona patlayıp rahatlayamayacaklar birbirlerini yesinler sempatiksalakcinni
tamam belki yarışı kazanamazdı ama seda sona kadar kalmalıydı...
ertan ne kadar sinir bir kişilik bence sedayı kötülerken kendini anlatıyor yalancı ve abartılı
konuşan o...seda da az değil ama ertanın o pörtlek gözlü konuşmalarından gene iyidir:1ninca:
ihsan ve başak da sinsi sinsi işi götürüyorlar içden pazarlıklı ikisi de...
oğuzhanın ohhh larından bana da fenalık geldi mirmirmirmir
merve gerçekden başarılı olmaya başladı ..ihsan da farkında haftaya da onu gönderirler...
kalırlar başaklarıyla:1closedeyes:

oğuzhann gitsin çok karaktersiz bir adam ertan da çok dedikoducu..ihsana da aydına da dün çok sinir oldum seda ile ertan giriyor birbirine gülüyorlar yatarak..erkek olan kalkar ayırır..kızlar ayırdı yine..

Ertan'ı herkes seviyormuş,
pehh güleyim sana İhsan.

Oğuzhan da maşallah yan gelip yatıyor, Ada'nın keyfini sürmeye devam ediyor. sempatiksalakcinni

Aydın kadar dönek birini görmedim ömrümde.

Seda iyiydi ya keşke gitmeseydi, evet çok agresif ama yarışmaya renk verenlerden biriydi bence.
Ertan'la sürtüşmeleri neydi öyle akannehir
'Erkek ol erkek ollll !!! ' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla kim kazansın deseler belki Merve derim, onun dışında hiç biri haketmiyor bence.
Hele Aydın, Oğuzhan, Ertan üçlüsü. Aman aman.. eyvahedigeldismile
Yarışmadan çooktan gitmiş olması gerekenler hala orda fink atıyor (bu üçlü),
birde final hayalleri kuruyorlar, hey Allahım..

hakan nın yanlışı kendi çok güçlü görüp kendine çok güvenip birden millete sinsilik yapmaya kalkmasıydı bence amma beceremedi eline yüzüne bulaştırdı finale yakışan isimlerdendi ne adamlar duruyor ama o gitti ( oğuzhan ) hakan yanlış oynadı bedeli ağır oldu sempatiksalakcinni benim favorilerim ihsan yada merve :lepi:

Başak ve İhsan'ın adada birşey yaptığını görmedim.Ya uzanıyorlar ya sohbet ediyorlar, hiç çabaları yok.
Başak kızlar adasında daha farklıydı yarışlarda daha iyiydi.
Adalar birleşince üzerine bir ağırlık geldi.
hiçbir şey yapmıyor hırsı da yok.
İhsan da ancak konuşuyor kulis yapıyor.
Merve son zamanlarda çok açıldı ve hırslandı.
Ben Merve'nin birinci olmasını istiyorum.

Diğer survivor yarışmalarını hatırlamıyorum.
Ama bence Acun yarı finalde sms oylarıyla bir yarışmaciyi tekrar yarışmaya dahil eder.
Bu da büyük ihtimal Hakan olur diye düşünüyorum.

çok mantıklı inşallah öyle olur,çünkü saman altından su yürütenler kaldı görüşlerini açık bi şekilde belirtenler gitti

diğer yarışmalarda da 1 kişi dönüyordu sonradan ,
hatta bu yarışmada da gizem keşke hicranı elemeseydik , inş. geri dönen o olur filan demişti .
hakan döner bence de .

oğuzhanı sevmem ama dün acıdım yav. yazık ne zamandır doğru düzgün yemek yemiyor.
Aydında dün götürmedi onu. yazık.

Back
X