Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de planlı yapılıyor bazı şeyler.Acun Mervenin eline bir koz geçtiğinde bunu intikam için kullanacağını biliyordu.Nitekim öyle oldu.Daha önce olaylar hep aynı şekilde gerçekleşiyordu.Daltonlar kendi grupları dişındaki kişileri teker teker eliyorlardı.Sıradan olmaya başlamıştı.Yine onlardan biri kazansaydı duelloda taraflardan biri yine Merve olacaktı.Ama oyuna hareket katmak için Mervenin kazanması şarşakkıdıttı.
Bu çok hassas İhsan..
İki kızı düelloya sokarız dediklerinde niye höyttt demedi de şimdi artistlik yapıyor..?
Düelleyoya iki kız gitseydi de başak elenebilirdi..?
İhsan ve onun gibiler hayat hep bana hep bana olsun derler ve merve gibileri anlayamazlar.
gizem gitti,hakan gitti,seda gitti eee onlar elenirken çok normaldi herşey şimdi mi kötü oldu Merve..?
gerçek hayatta da böyle insanlar var ve ben böyle hep bana hep bana olan sinsilerden nefret ediyorum..
Acun,son dörde mutlaka bir kız sokar.. Merve bence kalıcı her şekilde..
Ya şimdi yarışma bitti ve son dört belli.Bunların aileleri falan biliyo ya biri çıksın yazsın şurda.Şunlar kalmış dese ne olur kıyamet mi kopar.
bir ara ihsan kazandı diye bişi çıktı acun yalanladı daha final yapılmamışmış CADIARZU canım bence ciddi kural koymuşlardır söylenmemesi için ama çok merak ediyorum ya acun bu işi biliyor ben sıkılmaya başlamıştım ki yarışma heyecanlandı sempatiksalakcinni
bende hatta bazen gerçekten bitti yarışmada acun belli olmasın diye türkiyede final yapılacakı uydurdu acaba diyede düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
Onu bende düşündüm ama sanki geçen gün Oğuzhan finale kalmak istediğini söylerken Türkiyeye finalist olarak gitmenin önemli olcağını o yüzden elenmek istemediğini söylemişti.Yani yarışmacılarda bu şekilde bir formatın varlığından haberdar gibiydiler
senaryo mu acaba bunlar çok merak ediyorum cidden..
yarışmaya heyecan katmak için yapılmış olabilir...
bunlar zaten geceleri otelde kalıyorlarmış....adada o şekilde kalabilmelerine imkan yok...
yine de dizi gibi izliyorum maksat eğlence sırnaşık şey
bence finalin türkiyede yapılacağı da yalan CADIARZU
Merve işin özü itibari ile şunu yaptı..
Elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim!!!...Seda gittiğinde, Gizem gittiğinde, Hakan gittiğinde Merve'ye "acı var mı? gibi bakanlar şimdi neden böyle davranıyor anlamış değilim..
Oysa ki daha geçen hafta İhsan Merve'yi yazarken Seda'nın yazılacağını bile bile dedi ki; ikinizden biri gitsin bende en azından bir rakibi elemiş olurum..şimdi Merve'nin yaptığı neden ters geldi?:))
ihsan aslında neden diğer grup arkdadaslarına hesap sormuyor herkes başak yazdı hani nerde grup noldu _? tabi hesap sorsa ihsan gider bence ihsana kazık atsın hepsi ihsanı elesinler dokunulmazlığı almazsa tabi