bu ihsan hakikaten manyakkk ada bunun beyin hücrelerini öldürmüş diyorki beni en hassas olduğum kişinin karşısında düelloya çıkardı madem öyle ihsan bey bu kadar ince fikirlisin hakanın sevgilisi GİZEMİ NİYE ELEDİN? onlar birde sevgiliydi sizin gibi naptıkalrı belli olmayan saçma sapan şeyler yapmıyorlardı başak mıdır nedir ona çok iyi oldu erkeklere yakın olmak için arkadaşlarını satan o zaten uyuz sinsi ohh iyi oldu oğuzhanada uyuz oluyorum avare avare dolşaıyor ortalarda bi işe yaramadan hala orda valla hayret bişey yani en gıcık olduğum ise aydın ve ertan nasıl ikiyüzlüler ya inşallah birbirlerine girerler adayı katıp karıştırdılar
Aynen katılıyorum,bir hassas İhsan varmış o adada..en hassas olduğu kişi, ne oldu da bu kadar hassas oldun? ada dışında ki hayatta samimi miydin..yoksa sevgilin miydi(Ha sevgilim dersen ona da diyecek laflar var ama onu artık kumlara ismini yazdığın kişi söylesin)..ya da canciğer arkadaşın mıydı?..hem şu var Merve'nin senden daha fazla hassas olmak için sebebi var o bunları yaparken sizin tarafınızdan neredeyse linç edilecek seni bu kadar insan yapan nede böyle konuşuyorsun diye sorarlar adama..
arkadaşlar bir sözlükte yazarım,ve ne kadar doğru bilmiyorum ama yarışmayı ertanın kazandığına ve bursa mudanyadan bir ev aldığına dair bir şeyler okudum.bir yazarın yakını söylemiş,ertan survivordan kazandığı parayla aldığını söylemiş falan.yok artık yabilmiyorumkismile
:)))) İşte o zaman çok gülerim..İhsan'ın en hassas olduğu diğer kişi çok sevinir eminim :)))