Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kızlar geçende yazdım ama kimse cevap vermemiş.daha adalar birleşmemişken burda bi arkadaş geçenlerde başağı başka bi günde aydını gördüm demişti.o zamanlar yarışma tahminimce devam ediyordu.eğer doğruysa bugün aydınn yolcu..

kızlar geçende yazdım ama kimse cevap vermemiş.daha adalar birleşmemişken burda bi arkadaş geçenlerde başağı başka bi günde aydını gördüm demişti.o zamanlar yarışma tahminimce devam ediyordu.eğer doğruysa bugün aydınn yolcu..

Aman amaann... yolu açık olsun... baş baaaşşşşş... :teytey:

akşamı böle bekliyorum :1shok:
merve dokunulmazlığı alamasa bile oyunu kazanır ve kalır inşallah
sessiz atın çiftesi pek olur die buna derlermiş helal sana merve
kızlar dün izlemedimde sanırırm merve kazandı oyunu peki kimi götürdü yanında

Kızlar Merve twitter'ına salı günü benim için herkes izlesin programı demiş ama sonra silmiş.
Sanırsam dokunulmazlığı yine o alıyor.... innnşalllaahhh....

Anladığım kadarıyla bu salı değil haftaya salıdan bahsetmiş.Onun İhsanı eleme ihtimali üzerine bu cümleyi kurduğu düşünülüyor.Ama ben ihsanın elenmesini hiç istemiyorumalsanaalsanasmile

bunların hepsi karaktersiz!
ihsan merveye seninle muhatap olmak istemiyorum bundan sonra dio, mervede ertana dönüp sendemi benimle muhatap olmak istemiosun dio ertandan kocaman bi evet yanıtı alıo oğuzhana dönüp ya sen oğuzhan abi dio kişiliksiz oğuzhanda kızı yaşındaki kıza ben grup kararına uyarım ben gurubumla hareket ederim dio.. sonra merve ödül oyununda onları getirmek istediğinde biz seninle muhatap olmak istemiyoruz demek yerine atlaya atlaya merveyle güle oynaya ödül oyununa gidebiliyolar... yuh diorum yuh size.... orda tek başına kalmış bi kız var.. size en ufak bi yamuğu olmamış kimsenin arkasından konuşmamış bi kız. delikanlılık erkeklik bumu?
4 tane kazık gibi adam utanmasalar kızı şişe sokup ateşte döne döne pişiricekler...
acaba bu bölümleri evde aileleyle çevreleleryle izlerken hiçmi utanmadılar?
para için karakterlerini ezdiler geçtiler,umursamyolar bile.
şahsen ben aynı evde deil aynı mahallede bile bu insanlarla ayı havayı teneffüs etmek istemem...
hele o aydın rezil herif para için yapmıcağı bişe yok.. allah herkese hakettğini yaşatır. oda hakettiğini yaşıcak inş.
ihsana dicek laf bile yok..hele ertan o ne boş bi adam yaaa... inşş merve kazanırda bunlarda yandan bakarlarr o paralara...

Şimdi var mısın yok musundaki yeni sevgi pıtırcıklarını görünce gülüyorum sadece, sizi de görürüz yarın bi gün sörvayvırda diye.

aydın canla başla düelloda kazanmaya çalışcakmış:roflol: oyy mervem sen gitsende gam yememm başakla ihsanı karşı karşıya getirdin yha başak sinsisi gittiya bak gidince ihsanın yüzüde ortaya çıkdı ne mantık demi kızlar en güçlü rakipleri ihsanı ilk 4 de taşıyorlar sonra 1. olmayı düşünüyolar:roflol: merveye katılıyorm bu sözünde he

aydın canla başla düelloda kazanmaya çalışcakmış:roflol: oyy mervem sen gitsende gam yememm başakla ihsanı karşı karşıya getirdin yha başak sinsisi gittiya bak gidince ihsanın yüzüde ortaya çıkdı ne mantık demi kızlar en güçlü rakipleri ihsanı ilk 4 de taşıyorlar sonra 1. olmayı düşünüyolar:roflol: merveye katılıyorm bu sözünde he

Acaba parayı aralarında bölüşecekler mi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

ihsanla ertan dün konuşuolardı ya yok biz gönderdiklerimize hep seni göndericez dedik şunu yaptık bunu yaptık die. yarışmanın kuralı mı bu göndercen kişiyi uyarmak "haberin ola kuzu bu hafta yolcusun" die.. yok böle bi mantık ya. nie bunlar hala rakip olduklarının farkında deiller? yarın bi gün hepsi birbirinin adını yazıcak. ihsan da boş boş konuşmuo mu deli oluorum neymiş efem merve başak'ı sırtından bıçaklamış. sanki başak'ı yazan merve.. yaw grup dediğiniz ne idüğü belirsiz topluluk yazmadımı bu kızın adını? merve nie başak'a ihanet etmiş olsun. yok ihsan efendi gizemi yazmayalım onlar sevgili burda beraber olsunlar demiş ama grup kararına uymak zorunda kalmış. allahım şunlar grup dedikçe ben deli oluorm. başak hanım da adalar birleştiktn sora grup ruhuna kaptırdı kendini ama noldu gruptaki abileri ruhuna fatiha okudular..

ihsanla ertan dün konuşuolardı ya yok biz gönderdiklerimize hep seni göndericez dedik şunu yaptık bunu yaptık die. yarışmanın kuralı mı bu göndercen kişiyi uyarmak "haberin ola kuzu bu hafta yolcusun" die.. yok böle bi mantık ya. nie bunlar hala rakip olduklarının farkında deiller? yarın bi gün hepsi birbirinin adını yazıcak. ihsan da boş boş konuşmuo mu deli oluorum neymiş efem merve başak'ı sırtından bıçaklamış. sanki başak'ı yazan merve.. yaw grup dediğiniz ne idüğü belirsiz topluluk yazmadımı bu kızın adını? merve nie başak'a ihanet etmiş olsun. yok ihsan efendi gizemi yazmayalım onlar sevgili burda beraber olsunlar demiş ama grup kararına uymak zorunda kalmış. allahım şunlar grup dedikçe ben deli oluorm. başak hanım da adalar birleştiktn sora grup ruhuna kaptırdı kendini ama noldu gruptaki abileri ruhuna fatiha okudular..

aynen katılıyorum sana adamlıktan bahsedenler bi dönüp baksınlar kendilerine yarışmaydı bu hani noldu kuyruklarına basılınca bağırmaya başladılar valla ben merve ve sedanın babası olsam dışarda 2 elim yakasında olurdu bunların topunun

merve söyleseydide ihsan seni yazcam karşısına oğuzhanı çıkarsaydı onlarda yok öleyağma onlar çocunlukta olduğu için seni göndercez die açıkça sölediler mervetek yarışıyo burda yapacak tabi elinden geleni

aynen neyin gurubu bu anlamadım mervenin dediği gb birinciliği isityorlar ama en güçlü rakiplerini finale taşıyorlar paraya ortaklarmı diye bende düşünüyorum birazda senaryo var gb geliyor bana işin içinde ... büyülenmiş gibiler ya oğuzhanla ertan nasıl kaldı bu güne kadar yuh yani başağıda ertan oğuzhan aydın yazdı mademki çok değerliydi yazmasalardı oğuzhanı yazsalardı bide anlamıyorum oğuzhanın yüzüne oğuzhan gidicekti diyolar adam hala onların yanında yok ya inanaılır gb değil senaryo.....

Başak a yapılan müstehaktır canım, ohh iyi olduvereliniortak Merve orada tüm erkeklerden daha harbi seviyoruz ailecek:lepi:

aynen katılıyorum sana adamlıktan bahsedenler bi dönüp baksınlar kendilerine yarışmaydı bu hani noldu kuyruklarına basılınca bağırmaya başladılar valla ben merve ve sedanın babası olsam dışarda 2 elim yakasında olurdu bunların topunun

şekerm bunlar zaten adam olsa merveye söledkleri onca laftan sora kalkıp onla yemeğe gitmezlerdi. ertan bi de iki kıza sarılıp kiss mee dedi ya yuh dedim daha kız en büyük düşmanındı şimdi sarılıp öp diosun.. buakşamkibölümlerde yine atıp tutuo kızın arkasından.. aydına da gaz veriolar sen merveyi elersn bilmem ne yazık o da hızını alamıo parçalarım dio.. ee dün parçalasaydın ya ödül oyununda balığa talim etmek yerine muhteşem bi yemek yerdin. aydını elemek istio grup onu yem olarak kullanıolar hbri yok o dansözün..

Back
X