Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

:Saruboceq:ooooooooo ihsanda aldı ne oldu merve ayağını bacağını bir kenara koyup beklemekle güçül olunmuyor acunda hep seni kollayamazya işte buuuuuuuuu hadi sana güle güle inşallahhhhhh:lepi:

bncede acuna haksızlık yapıyorsunuz
şimdiye kadar grup kime git diyorsa o gidiyordu
asıl şimdi adalet geldi

çok doğru diyosun merve kimse sayesinde buraya gelmedim diyo ama arkasında koca acun var sempatiksalakcinni İnşallah ihsan 1. olacak boshayallersmile

aynen canım becerebildiği bir oyun türü var denge o olmadı corttt kendi başına gelmişmişş evet evettt bizde yediksempatiksalakcinni ihsannnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:sonuna kadarrr:lepi:

:Saruboceq:ooooooooo ihsanda aldı ne oldu merve ayağını bacağını bir kenara koyup beklemekle güçül olunmuyor acunda hep seni kollayamazya işte buuuuuuuuu hadi sana güle güle inşallahhhhhh:lepi:
:lepi: :lepi: :lepi:
acaba egon şuan ne durumda merve hanım CADIARZU

ne kadar salak bu ertan,oguzhan ve aydınn
sevinsinler bakimmm ihsan sonra kendilerini eleyecekk puhahhhhh sonra biz gülecez,

aman bi el atsın acun merve de giderse reytingler ne olur sonra sempatiksalakcinni

el atacak canım kesin denge oyunu çıkaracak aydın yada oguzhanı eletecek bak gör mervede hırslandım güçlüyüm eledim diye sevinecek taki ihsanı kazanana kadar ayy çok heyecanlı yaaasositososito

İhsan kendi çıkarları için dostum dediği insanları nasıl harcayacak çatır çatır, önümüzdeki haftadan itibaren nasıl "aa abi ama napalım bu bir oyun" diyecek göreceğiz hep beraber.

asıl merve giderse reyting olur bence
grup grup diyen insanlarının nasıl da ötekü yüzlerini gösterdiklerini görürüz :sm_cool:

Back
X