Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Aydın diyorki; Merve'nin karşısına inşallah ben çıkarım diyor, sonra İhsan kendisini söylemek istemeyince ''vay, delikanlı adammış'' diyor.

Peki İhsan neden demedi;

"Arkadaşlar ben hepinizden güçlüyüm Merve'yi yenerim siz alın bu dokunulmazlığı beni söyleyin Merve'nin karşısına çıkayım yeneyim onu"

en kolay yol buydu neden yapmadı?

katılıyorum

ben de ihsanı destekliyorum hala

ama geçen haftada demiştim ihsan madem merveyi eleyecek dokunulmazlığı almayıp karşısına kendi çıkacaktı böylesi kolay oldu ihsan için yakışmadı

Peki İhsan neden demedi;

"Arkadaşlar ben hepinizden güçlüyüm Merve'yi yenerim siz alın bu dokunulmazlığı beni söyleyin Merve'nin karşısına çıkayım yeneyim onu"

en kolay yol buydu neden yapmadı?

gözü yemezki,kaybedebilirkaydirigubbakcemile3

katılıyorum

ben de ihsanı destekliyorum hala

ama geçen haftada demiştim ihsan madem merveyi eleyecek dokunulmazlığı almayıp karşısına kendi çıkacaktı böylesi kolay oldu ihsan için yakışmadı

ya kim yapar ki onu riske atmaz kimse kendini benneyaptımki

İyide bu İhsan'in Oğuzhan'ı ilk kez söyleyişi değil bundan 1 hafta öncede Oğuzhan yazdı hatta yazarken burada çok bile kaldın tarzında konuşma yaptı..:))) şimdi baba oğul takılıyorlar..bence yarışmadan sonra hepsi yarışmanın kasetlerini izlesin bi dostu düşmanı anlarlar iyice :)

İyide bu İhsan'in Oğuzhan'ı ilk kez söyleyişi değil bundan 1 hafta öncede Oğuzhan yazdı hatta yazarken burada çok bile kaldın tarzında konuşma yaptı..:))) şimdi baba oğul takılıyorlar..bence yarışmadan sonra hepsi yarışmanın kasetlerini izlesin bi dostu düşmanı anlarlar iyice :)

birde finalde görelim onlarıkaydirigubbakcemile3

helal olsun merveye tek başına mücadele ediyor korkak vede iki yüzlü insanlarla,hepsi istediklerini elediler merve birini eleyince korktular sıra bize gelir bizi de eler diye düşünüp kıza yüklendiler,inş düelloyu kazanır:))))))))

aydını oğuzhana tercih etti ihsan. merveyi göndermek istese aydın derdi.. yemin etmişlermiş miş miş güya....

aydın başak ı elerken neler demişti hakkında... hakikaten şimdi izliyorlarsa eğer ne düşünüyorlardır acaba :))

Back
X